|
||||
|
||||
cisto sumnjam da ce ga prijatelj uzeti
|
||||
|
||||
... ako ga već daješ, ja ću ga uzeti
Ko detektora sve zavisi od ispravnosti detektora/sonde i podešavanja/rukovanja, mada kod 3900 nema nešto mnogo ni da se podešava... Glupo pitanje a možda i nije... Potenciometri (u zavisnosti od kvaliteta) mogu da imaju problem (dugmad za podešavanje na detektoru),... kao i ostatak elektronike (elektroliti se rasuše,...) ...da ga odneseš kod elektroničara na pregled?
|
|||
|
|||
Kolega ,postao si jako kiseo u zadnje vrijeme. ne treba pristajati na muku. covjeku treba mala pomoc.
|
|
||||
|
||||
ako radi tako kako kolega opisuje,cisto sumnjam da ce ga bilo ko uzeti kao poklon.
sta je tebi tu kiselo?
|
|||
|
|||
Prekidac ispod kazaljke je za GB i za reset i njega treba svaki put stisnuti kad radis bilo sta sa potenciometrima. Kljucno je odraditi dobar GB. Aparat koristi 6 AA baterija. Ja sam stavio 8 akumulatora koji mogu da stanu u kuciste. Aparat dobije veci napon mozes raditi satima a dubina se OSETNO poboljsava. Navodno sa BLUE MAX sondom postaje jos dublji. Aparat ima diskriminaciju ali za velicinu predmeta a ne za tip metala. Ja sam sa svojim pomgao coveku ,bez problema, da u njegovoj basti nadje neke gvozdene cevi na 50 cm. Ovo nije aparat za zaprljane terene vec je odlican za sume.
|
|
|||
|
|||
Ako nesto nije jasno pitaj.
|
|
|||
|
|||
Izgleda da je taj aparat dugo stajao i da je bio u hladnom. Ja sam ga dobio od deminera vjerovatno nekorištenog, ali njima nije odgovarao. Probaću naći nekoga da pregleda elektroniku, ali prije da ću početi skupljati pare za neki provjereni model...
|
|
|||
|
|||
Pero taj aparat nije los ali da se razumemo, nije ni prineti novijim uredjajima po mnogim karakteristikama...
|
|
|||
|
|||
Vjerujem da je tako.
Biće red skupiti parica i naći nešto bolje :-) |
|
|||
|
|||
Kresivo je bilo nenadmasno u praistoriji, danas retko ko i koristi sibice jer postoje upaljaci!
|
|
|
Slične teme | ||||
TEMA | Autor | Forum | odgovora | zadnji prilog |
White's TM 808 | Marko123 | Whites | 0 | 10.03.2011 11:50 |
White's 3900 d pro plus | Pero68 | Testiranje detektora | 19 | 29.04.2010 22:28 |
White's 3900 d pro plus | Pero68 | Zanimljivosti | 0 | 19.04.2010 14:48 |
White's 3900 d pro plus | Pero68 | Testiranje detektora | 0 | 17.04.2010 21:05 |
white's xlt programa ??? | pufka | Testiranje detektora | 7 | 08.03.2007 19:49 |