|
|||
|
|||
Nisam valjda? Mislim da se tek zaukava, ali će Vumi to da prekine pre nego se opet desi ono što se već desilo...
|
|
||||
|
||||
Dao Bog da se zalaufa i da Vumi ne povuče ručnu kad postane najzabavnije.
|
|
||||
|
||||
Hehehe, upravo tako Enigma... Trebali smo dovest i Osmanagića da nam još malo "soli o piramidi" i bilo bi genijalno!
|
|
||||
|
||||
Zilka Kujundzic-Vejzagic je jedan od najglasnijih protivnika teorije o postojanju piramide i zbog toga nije bas omiljena u Visokom.Koliko sam razumio ovaj glineni predmet je pokazan samo njemackim ucesnicima projekta prije nego sto je odnesen u Sarajevo.Cak nije pokazan ni "strucnjacima"visock og muzeja.Mora da nije imala prijatna iskustva sa njima zbog svoga stava o piramidama.
|
|
||||
|
||||
Upravo tako Zeljketa... ona je jedna od najvećih protivnika protiv Osmanagićeve "piramide". Ja se potpuno slažem sa njenim mišljenjem...
A ona čvrsto drži svoj stav odkad je "amaterski arheolog" otkrio "piramidu". ))) Bit će na kraju upravu... Osmanagić jednostvano rečeno, laže. |
|
|||
|
|||
Vedrane, navućeš gnev lokalnog "naroda piramide" na sebe takvim postulatima.
|
|
||||
|
||||
Čista konspirativna teorija, odnosno igra, u bližoj povijesti je previše popušeno da bi ovo prošlo, slučajno sam naučio ovo pismo, a ono se jako lako čita ako si dobro svladao slova.
|
|
||||
|
||||
Hehe, pa sve je moguće... ali teorija je teorija i istina je istina... tu se nema šta za nadodati.
|
|
||||
|
||||
evo pronasao sam tekst http://neregistrirani.blogspot.com/2...aselja-na.html
|
|
||||
|
||||
|