|
Testiranje detektora Ovdje možete pročitati rezultate testiranja raznih detektora i takođe unijeti vaše rezultate testiranja... |
|
Teme - opcije |
|
|||
|
|||
Priznajem pocepao mi Diplomu probali smo sva moguca stelovanja cak predloge stelovanja od Kratkog , za plice sam bolji ili isti za dubinu sam 00000 u cemu sam bolji bolje odredjujem vredne od nevrednih stvari na plitko.: pray:
Pozzzzzzzz |
|
|||
|
|||
Menja deusa za raslje, zainteresovani neka se jave na pp
|
|
||||
|
||||
Čekaj sad ništa ne razumem.
Ispada da je taj gold (bug) bolji od Deusa. Jel moguće il se šalite?
|
|||
|
|||
Ali, svi se klanjamo ispred Gmaxx II vlasnistvo Crnog, njega smo izbacili iz takmicenja. Razbija nas covek na svim poljima, pa i kada je sreca i sr...e u pitanju. Ne kaze se dzabe, rodi me majko srecnog pa me u koprive baci.
|
|
|||
|
|||
bolje se roditi bez ku..a nego bez srece. ako imas srece narasce ti novi
|
|
||||
|
||||
Citat:
Ja bih volio vidjeti Golden Maska direktno na terenu i uporediti ga na razne mete tj nadjene signale i onda vidjeti koje osobine ima on a koje ima drugi detektor. Kako rekoh, nije dubina sve. Nije pomenuto ni to koje su sonde bile na ta dva detektora pa ako nije tesko da i to znamo.
|
|||
|
|||
pa reko ja, bugari napravili detektor a vi, deus pa deus pa deus...
ali salu na stranu, i deus je dobar detektor ali na svoj nacin, svidja mi se, ali mislim da su napravili premalu i preveliku sondu za njega. treba mu neka do 30cm ili jos bolje 25x30cm... |
|
|||
|
|||
e to je mene bunilo kad sam gledao Deusa...mala sonda plitka,dobra za zahebane terene i vuko****je a velika ko volan od FAP-a. nema izmedju nista.
pitao je mogu li kupiti sa nekom xxx cm sondom vele NEMA TO PRIJATELJU. e to im ja falinka i omaska vala |
|
|||
|
|||
bravo LAKI ovo si dobro rekao premala sonda i prevelika sonda za deusa neznam u cemu je poenta ovih sondi..mala je bas mala za neko ozbiljno traganje,a velika je bas velika i treba idealan teren da bih sa njom mogao raditi..inace ja imam i jednu i drugu i vise forsiram veliku ali malo je terena za nju,a sa malom kad izadjem na teren cini mi se kao da sam izasao da se zahebavom...
|
|
|||
|
|||
Deus nije nista narocito. Ali...........ko zna da ga nasteluje prefektno videce da je bar 3X dublji od fabrickih programa. Inace stelovanje savko mora pronaci za sebe el je to mukotrpan i heben posao doterati sve preformanse
|
|
|
Slične teme | ||||
TEMA | Autor | Forum | odgovora | zadnji prilog |
Zanimljiv test detektora | ALFA | Testiranje detektora | 1 | 10.06.2010 12:05 |
Test sopstvenog metal detektora | Ljuba | Testiranje detektora | 10 | 14.02.2009 11:52 |
Test | Vumi | Pitanja koja se tiču korišćenja foruma!!! | 0 | 24.02.2007 23:55 |
test | test1 | Izgubljene stvari | 8 | 05.02.2007 23:09 |