|
Praistorija Sve što pronađete u internetu, knjigama i sl. a mislite da spada u ovaj vremenski period |
|
Teme - opcije |
|
||||
|
||||
Zima
Zimi su oblacili topla medvedja krzna ,a medvedi to nisu davali bas dzabe.
|
|||
|
|||
Rado bih odfurao u ono vreme medveda,lavova, nosoroga i ljudozdera.
Kako bih se tek dobro snasao. Ovo znanje a tetki puna prikolica bi bilo trgovine. Kako bih razradijo buducnost i danas se niki nebi morao muciti i patiti sve bih potencijalne zelenase, politicare i bankijere prilozijo Meci za uzinu |
|
||||
|
||||
Disali su punim plućima i živjeli jednako dugo kao i mi, oni su stvarali svoje vrijeme, a mi stvaramo svoje, leptirov i pseći život nije ništa kraći od našeg. Stanje vremena je relativna stvar, jer svatko stvara svoj privid vremena. Vrijeme stoji, a mi se krećemo stvarajući svoje vrijeme. Mi i sve oko nas je privid, sve je u svojoj suštini čista energija. Ako želite saznati zašto je Bog htio da bude tako, morate se obratiti njemu, ja jesam, i zato potražite Boga u sebi, jer on je u svima nama.
|
|
|||
|
|||
Brafo bartic!!!
ja i dan dansa tutorim nasoj vamiliji da si ti najnacitaniji od nas i posedujes veliku spoznaju |
|
||||
|
||||
Sloboda
Moderni je covek odavno izgubio slobodu. Pripitomljen je od strane religije, a potom i drzave. Taj gubitak slobode nije privid i sva filozofska samozavaravanja, da bi se olaksalo to ropstvo, ne vrede koliko jedan dan stvarne slobode paleolitskog coveka. Sve gluposti o teskom zivotu paleolitskog lovca i sakupljaca su pausalna izmisljotina engleskih "naucnika" iz 18. veka koja se od tada ne kriticki prepisuje. Moderna antropologija je odavno ismejala ovakva stanovista ali ta istina ne odgovara aktuelnim vladarskim establismentima koji nas ubedjuju sredstvima drzavne prisile kako je ovo vreme najvecih ljudskih sloboda, srece i prosperiteta. Onaj ko vlada nasom ekonomijom, vlada i nasom slobodom i nasim zivotima.... Tragicno istinito. Sorry.
|
||||
|
||||
Tacno,Pa gde je ta sloboda.Gde god se okrenes nemoj to ,nesme to, pazi ovo,a onda ide krug plati to,daj pare ovom,tutni onom itd.Ja sam odavno prestao da se osecam slobodan jer je doslo vreme da i za disanje moras da pitas ili platis.Zavidim ti ljudima i paleolita,Boris se za svoj zivot,nabavljas hrahu i sam sebi produzujes zivotni vek dok sada kojekavi virusi beze iz labaratorija i hteo nehteo ode voz.Na tv svi koji pricaju kako rade da nam bude bolje u sustini misle samo na svoju *****u.Tako da ja glasam za paleolit,ziveli.:10_ 9_134[
|
||||
|
||||
Mecka
Citat:
Na stranu sala, ali, ako je Kremenku zivot zbog toga bio tezak, zamisli samo sta bi oni rekli o opasnostima nase svakidasnjice: "Na grobljima su pronadjeni skeleti miliona ljudi pregazenih autima koja su takodje pronadjena unistena."
|
||||
|
||||
Citat:
|
||||
|
||||
Zivot
Citat:
Umri lep i mlad !!!