|
||||
|
||||
ja kad radim sa njim drzim sondu u usta,zato imam izrazito bele zube,od zracenja,ubija sav karijes
|
|
||||
|
||||
Zato sam i ostavio.Znas da smo pozvani u goste na jesen.Mozda prikupi jos nesto pa ce pokazati put.
|
|
||||
|
||||
Druze Eclipse, mislim da si se pogresno izrazio jer se moze protumaciti na pogresan nacin.Nije mi poznato da si nastran.Ha-Ha-Haaaaaa
|
|
||||
|
||||
Citat:
a vidim ja da je tebe opalila u glavu slika onog detektora od sinoc koju sam ti poslao.....koga JA trenutno testiram.....a koga bi TI voleo da testiras.... |
|
|||
|
|||
Hvala Enigma
|
|
||||
|
||||
Nije me opalila slika vec mi pomutilo po glavi ono na njoj.Vazno je da nije sapun ostace i za mene nesto.
|
|
||||
|
||||
pa **** ga,znas da se ni sapun ne deli....zbog higijene
|
|
|||
|
|||
Zracenje detektora
Koliko ja znam,zracenje detektora nije uopste stetno za coveka.To je stoga sto se radna frekvencija detektora(predajnog oscilatora)krece otprilike od 4khz - a17khz.Audio obrada signala za zvucnik je u opsegu oko 60hz - 1khz.Znaci da su sve ove frekvencije u cujnom opsegu ali znatno malog intenziteta cujnosti u (decibelima)te stoga mislim da nisu stetne za coveka.Ovo pouzdano znam jer sam se oko 36 godina bavio muzikom.
|
|
||||
|
||||
Mislim da nisi u pravu Ljubo, ja sam od muzike ogluvio
|
|||
|
|||
magnetna polja
Nisam dovoljno strucan da bih mogao sa sigurnoscu reci da nekoga uticaja nema ali jednoveliko ALI, Slucajno sam u posedu uredjaja koji se koristi u elektromagnetnim terapijama kod raznoraznih oboljenja pa cak i preloma.On funkcionise preko pulsirajuceg magnetnog polja tako sto se aplokator stavlja u blizinu toga mesta ili se namota oko njega(duzina oko 80cm isirine 10cm).Unutra je zica poput one koja vezuje HD ili CD u racunaru sa napajanjem.
Ovo sam naveo zbog toga sto MD nema nogucnost da proizvede nikakvo drugo polje osim magnetnog koje opet toliko udaljeno od nasih nogu (od glave i da ne govorimo)da mislim da je apsolutno neskodljivo.Jos cu se raspitati kod moga prijatelja dr.specijaliste medicine za elektromagnetnu terapiju a i izmericu jacinu polja koje pravi moj GOLDmaxx. Javicu Vam njegovo misljenje o stetnosti ili ne. |
|
|
Slične teme | ||||
TEMA | Autor | Forum | odgovora | zadnji prilog |
Tražim savjet za kupnju detektora | Vanuatu | Vrste i namjena | 9 | 30.12.2006 04:02 |
Kupovina detektora metala | zeljketa | Vrste i namjena | 7 | 15.06.2006 12:33 |
Upotreba detektora metala | zeljketa | Vrste i namjena | 1 | 12.06.2006 23:13 |
Principi rada detektora metala | zeljketa | Vrste i namjena | 2 | 11.06.2006 12:34 |
Pored Detektora | kratki | Zanimljivosti | 1 | 12.03.2006 21:19 |