|
Testiranje detektora Ovdje možete pročitati rezultate testiranja raznih detektora i takođe unijeti vaše rezultate testiranja... |
|
Teme - opcije |
|
||||
|
||||
znaci ipak je bolje sluske velikog opsega ko sto i kolega rece pa sve to na kabal i nema da se briga....ili original njegove bezicne i onda si 100% siguran u uspeh.
|
||||
|
||||
cekaj sad mi nije jasno znaci uz original slusalice ipak ide neki predajnik koje se kaci u onaj dzek od slusalica???
|
|||
|
|||
Ide laznjak dzek da bi odvoji kontakt slusalica i omogucio rad bezicnih
|
|
||||
|
||||
druze crni ja mislim da tebi slusalice idu u stendbaju sto bi se po naski reklo da ne bi trosile baterije.jer su one tako odradjene da se nakon nekog vremena tisine ugase,bas zbog baterija kako napisah.
|
|||
|
|||
I nije predajnik on je itegrisan u uredjaju i svaki ga poseduje kao sto rekoh ovo je lazni dzek plastican
|
|
||||
|
||||
da da da kapiram inace kab bi i moglo bez toga da funkcionise onda bi imao zvuk i na detektoru i u slusalice.kapiram.
|
|||
|
|||
Procitaj postove sta se desava znaci nisu u stend bayu jer i nemaju tu opciju non stop su on line
|
|
||||
|
||||
cutam,citam...sve od pocetka do kraja...al mi bas nista ne ide logicno u glavi sta bi moglo da se desi sem toga.
|
||||
|
||||
jel znas ti mozda koji opseg frekvencije njegovih original slusalica (na kabal ili bezicne sve jedno) ja prelisto ceo net i nigde nista,za svaki detektor skoro pise samo za xp-ove ne
|
|||
|
|||
Napisao cika Bane
|
|
|
Slične teme | ||||
TEMA | Autor | Forum | odgovora | zadnji prilog |
bezicne slusalice | banebeograd | Zanimljivosti | 20 | 21.11.2008 21:16 |
Slusalice | x_lav | Vrste i namjena | 7 | 23.03.2005 00:37 |
Bezzicne slusalice za detektor | Vumi | Vrste i namjena | 0 | 23.12.2004 01:27 |