|
||||
|
||||
Citat:
ali kako sam ja ovde u beogradu u luci na carini postavicu vam uslov, ako na kontigentu ne bude i nekoliko gareta ac 250 posiljka vam nece proci |
|
||||
|
||||
kratki
nisam rekao da ne moze podmornicom i cena je izuzetno povoljna na detekeor shopu
|
|
|||
|
|||
Ma dajte ljudi sve su vode kod mene plovne!!!
|
|
||||
|
||||
Citat:
a da ne pomenem detektore od po hiljadu i nesto evra... kad za recimo 200 e covek moze kupiti rucni rad i jos nov a usput da taj detektor radi pet put bolje od tog kupovnog...... i sam recimo znas da kada bi fabrika proizvela detektor sa svim njegovim kapacitetima....ta ista fabrika bi u roku od godinu dana mogla samo da se zatvori i nista vise....vec oni svake godine poboljsavaju isti detektor,dodajuci mu jedan cm vise probojnosti i nov izgled kutije.... dok rucni radovi,bez obzira sto je neki detektor kopiran,ojacani su do maksimuma.... e sada naravno....ima ljudi koji to znaju da rade kako valja a ima ljudi koji nazalost neznaju da ih rade kako treba.... evo ti primer za minelabov neznam tacno koji samo znam da je valjda placen oko 3500e....covek ga je prodao u roku od mesec dana jer ga na testu izvadio iz papuca rucni rad....tezina 1:0,dubina 1:0,diskriminacija 1:0,svega ukupno 3:0 za rucni rad.... pa sada ko kako voli nek izvoli..... nadam se da me niste pogresno shvatili.....to je samo istina i nista vise..... |
|
||||
|
||||
Pretpostavljam da pricas o minelabovom GP extreme modelu (stari ili najnoviji) a taj sto je sa njim radio vjerovatno nije imao pojma kako se istim radi, posebno sto se tice diskriminacije, jer ovi minelabovi modeli su PI detektori i nemaju pravu diskriminaciju kao VLF modeli itd itd. Neka taj kucni majstor pronadje nekoga ko sa ovim minelabovim modelom ima prava iskustva pa neka se onda provjere uzajamno, bas bih volio vidjeti takav test
|
|||
|
|||
Ne kudite konje koje niste jahali!!!
|
|
||||
|
||||
poz. eclipse4
Citat:
|
|
||||
|
||||
Citat:
e sada dalje......nit cu napisati ko je kupio taj minelabov nit cu napisati ko pravi te detektore,samo covek iza sebe ima prodatih nekih 200-300 kom. i sa tim sam zavrsio ponavljam....ja imena necu pomenuti. ja ovo nisam napisao hvaleci nekog vec oko saveta kupovine.....jer mi nikog ne mozemo voditi kroz zivot,tako da ljudi sami biraju sta ce kupovati. ovde je iskazano moje i samo moje misljenje..... |
|
||||
|
||||
Citat:
ja ne da hocu da kazem vec tvrdim da svakako moze..... a sto se procesora tice....malo si zasao u dublje vode gde ja neznam da plivam......da si pitao za kompjuter za procesor i komponente.....to bi do jutra mogao da ti pisem..... meni je najmerodavniji dokaz kad je napravljen teren i kad se iznesu dva detektora....pa na megdan...... to je naj prostije i najjasnije..... a da ne pominjem kad covek ide iza nekog na pet metara na lokalitetu i samo sakuplja sto drugi propusta,a kad se taj fabricki vrati tih par metara nazad opet cutiiii..... |
|
||||
|
||||
eclipse4
Citat:
|
|
|