|
Novi vijek Sve što pronađete u internetu, knjigama i sl. a mislite da spada u ovaj vremenski period, od ca.1500 godine do današnjeg dana |
|
Teme - opcije |
|
|||
|
|||
Dva sata materijala od kojih ti suze same navru na oci.
mnogo je bitno sto pre se trznuti dok nije prekasno.Sto bi neko reko "ne moze biti gore", i tek kako moze...[/QUOTE] uvijek moze biti gore ali i bolje. samo sto smo mi mali u ovoj masini koja nas melje. zivot je prekratak i zato ga moramo prozivjeti sto bolje znamo,sto vise na terene ,malo meze i cuge,zena i mozak na pasu. duze cemo zivjeti. ja sam slican film gledao skoro i ako pogledam jos jedan dobicu cir na zelucu (najmanje 1 )...da ne pricam da sam mnogo toga na kozi osjetio ,taj rat,ubijanja i zbjegove. bolje ne misliti mnogo o tome |
|
||||
|
||||
Da, od smijeha možda... Počeo sam gledati i u prvim minutama mi je bilo dosta, natjerao sam se još malo i negdje kod desete sam rekao - dosta. Manipulacija gotovo svih povijesnih činjenica kako bi vjerojatno kasnije iz toga mogli sastaviti radnju filma. Jeftina indoktrinacija bazirana na "ekspertima" koji o Jugoslaviji nisu ni znali da postoji do nedavno vjerojatno...
Dokumentarce takvog tipa valja izbjegavati jer se baziraju na principu: "Mi smo pametni, ti si glup i mi ćemo ti sada sve objasniti." Koliko god tu možda bilo smisla dalje, jednostavno odbijam gledati nešto o čemu svi ovdje znamo više od nekoga lika koji niti ne živi tu, niti je vjerojatno bio tu kad se Jugoslavija raspadala... |
|
|
Slične teme | ||||
TEMA | Autor | Forum | odgovora | zadnji prilog |
celarevo /copy -paste www.domaci.de | banebeograd | Zanimljivosti | 2 | 29.08.2007 12:47 |