|
Vrste i namjena Sve o vrstama i namjeni ovih aparata... |
|
Teme - opcije |
|
||||
|
||||
Citat:
a sto se tice displeja, hvala bogu pa je tu mister nikola iz cacka pa sve brzo i korektno resava |
|
|||
|
|||
Fisher se u zadnjih par godina proizvodi u Kini, tako da nije vise pouzdan kao sto je bio.
|
|
|||
|
|||
Samo da te obavestim i taj rucno pravljeni iz Paracina ti je Fisher, tacnije 1225 samo, modifikovan
|
|
||||
|
||||
a jel taj pravljeni od majstor mikija iz plane kod paracina???
|
|
||||
|
||||
odosmo malo u off od prave teme, valjda ce Marisav da nam oprosti
jel to ovaj metal detektor sa belom sondom http://www.vumidet.net/forum/attachm...9&d=1167180982 tj ovako nesto, ej crni secas li se ti ovoga |
|
|||
|
|||
Vidi vidi kako je lepa (staka) na tom detektoru! Ma kakva modifikacija mozda u onom smislu da je uredjaj ustrojen? Jedina modifikacija je dupla D sonda od 27 cm a po testovima na netu 1225 nije ni priblizno uz 1265 iako je mator model jos uvek je jako cenjen.
|
|
|||
|
|||
A cika Bane taj je jos uvek u mom vlasnistvu za ostale na forumu to je ovaj sa crvenom ruckom i crnom sondom samo sto je taj Pozarevacki rad kopija klasika III i naravno modifikovan po navodima ,Majstora,
|
|
|||
|
|||
Uputstvo za rukovanje. Pogledaj tabelu stelovanja diskriminatora, malo je komplikovano zato sto daje isti signal na tanak zlatni prsten, manje novcice i manje predmete od gvozdja.
Promijenjeno od kratki (17.01.2008 u 23:08 sati) |
|
|||
|
|||
marisave zemljace ti se prvo moras odluciti sta trazis gvozdene predmete(razno orudja i oruzja,ek****...) ili obojene metale(novcici itd) pre svega od toga ti zavisi odabir detektora. ako mislis traziti ono drugo moja preporuka ti je fisher.
p.s. tvoju pazovu sam pretabao i uzduz i popreko pozz |
|
|||
|
|||
e ja mislim obrnuto za novcice je bolji minelab a ek**** i potkovice ces vise vaditi sa fiserom 1265,1266,1270...
|
|
|
Slične teme | ||||
TEMA | Autor | Forum | odgovora | zadnji prilog |
Minelab Advantage Pro | Ivan-Bor | Vrste i namjena | 9 | 20.05.2011 15:31 |
Minelabov Advantage -pomoc | saban | Vrste i namjena | 6 | 06.06.2006 15:00 |
Minelab Musketeer Advantage | Vumi | Testiranje detektora | 20 | 11.03.2005 21:01 |
Minelab Musketeer Advantage | Vumi | Vrste i namjena | 0 | 22.05.2004 22:52 |