|
Novi vijek Sve što pronađete u internetu, knjigama i sl. a mislite da spada u ovaj vremenski period, od ca.1500 godine do današnjeg dana |
|
Teme - opcije |
|
|||
|
|||
Citat:
evo s desna na lijevo : 50 Feninga Milorada Silnog, 20 Feninga Mirka Nejakog, 10 Feninga Sulejmana (Gargamela) Velicanstvenog, 5 Feninga Harisa Bezemljasa. |
4 x *Hvala* korisniku za ovaj prilog: | ||
|
||||
|
||||
A jesu ove godine na novčanicama pre nove ere ili nove ere ili možda lokalne ere
Imaćeš za gorivo za sledeći izlazak! |
|
||||
|
||||
Ha ha ha eeeee kolega bas si me nasmejao!
Trebalo je ovo naci pre nove godine! Hi hi h i
|
|||
|
|||
Citat:
kakav nas je uzas snasao sa ovim vladarima trebali smo poceti racunati vrijeme od njihova dolaska na vlast...neka to bude nulta godina pocetka nase propasti,cisto da se zna . |
|
|||
|
|||
Citat:
svaki pronalazak para je veselje,nebitno kad. |
|
|||
|
|||
i ovakva ostava je za pohvalu verovatno si imao mapu kad si je locirao pored tolikih srafova
|
|
||||
|
||||
Da je jedan kolega tu rekao bih da su svi falsevi. Bez paralele.
|
||||
|
||||
Ima i takvih falseva koliko hocete od 1, 2 i 5 KM.
|
|
|||
|
|||
Citat:
50 Feninga Milorada Примитивног 20 Feninga Mirka Безкурице 10 Feninga Sulejmana Љигавог 5 Feninga Harisa Вазгубљеног. Овај трећи ако неће da se javi ,,,,ma neću se ja za njega boriti za njegovu jezičku ravnopravnost.A i ti DW nemoš" nas tako vrijeđat"....hm.. akoс" поставJо наше паре ;;;зна се брате само РАВНОPRAVNO. |
|
|||
|
|||
E pa druze ako si mislio da mi ga napakujes nisi uspio. znam ja i cirilicu stampanu a Boga mi i pisanu. ne zaboravi da i mi imamo cirilicu (bosancicu) i da nema moje tvoje....nego NASE.
ovdje je nedvojbeno da se radi o ugrozavanju vitalnih nacionalnih interesa i prava jednog naroda spram drugih. ovo ti nece tako lako proci ali zbog epiteta koje si gore dao ovim nasima oprastam ti sve...ali sapraces ovo balonom onog bijelog vina ili kozarackom prepecenicom prvom prilikom kad se vidimo. ako se ne slazes ne zaboravi da ti drzim onaj asovcic jos uvijek u zarobljenistvu |
Korisnici koji su se zahvalili korisniku na prilogu | ||
|
|
Slične teme | ||||
TEMA | Autor | Forum | odgovora | zadnji prilog |
Kako je pronadjena Ostava Ruskog srednjovjekovnog novca | nummus | Srednji vijek | 4 | 07.10.2010 17:09 |
Ostava rimskog srebrnog novca iz Donjeg Crniljeva | rammstein | Antika | 0 | 15.10.2005 21:59 |