|
Priče...legende...itd Ovdje možete unositi razne priče, legende i sl. koje ste negdje čuli ili pročitali...!!! |
|
Teme - opcije |
|
|||
|
|||
Citat:
Pa pisao opsirno u gore zapocetoj temi koju sam ja zapoceo i pisao sam nesto sa eclipse u temi Karte i ostale stvari,za druga mesta ja stvarno neznam.........:36_1 _12[1 Promijenjeno od rammstein (08.10.2005 u 19:38 sati) |
|
|||
|
|||
Citat:
A misterija svega toga meni samo golica mastu,a ne mogu nista da preduzmem u vezi toga. Promijenjeno od rammstein (08.10.2005 u 19:39 sati) |
|
|||
|
|||
Citat:
U svim tim pricama koje na prvi pogled izgledaju kao neverovatne,ima jedno zrno istine (kako ja volim da ga nazovem) ili jedan mali,mali deo istine ili traga,nazovimo ga kako hocemo,koga treba slediti i pratiti. A prateci to zrno istine dolazimo na kraju do istine ili neistine koja lezi u svim tim pricama. Promijenjeno od rammstein (08.10.2005 u 19:39 sati) |
|
|||
|
|||
ljudi
ja sam na pet kilometara od prahova....odgovarac u na sva vasa pitanja sto se njega tice.rammsteine pozdrav druze....svrati kod mene i vodim te u prahovo
|
|
|||
|
|||
ma sta zatrpano?????
Pozdrav svima...
Radim po terenima vec osam godina i u Aqvisu (prahovo) proveo sam dosta vremena.....ulazi katakomba na strani sela prema dunavu su vidljivi i nije nikakva frka rascistiti ulaz i uci ali su mestani -tragaci jako divlji ..... to jje jedini problem....... |
|
|||
|
|||
Citat:
Nisam razumeo i shvatio kako to mislis na mestane...........da li si mozda pod tim mislio da su neljubazni prema strancima,ili prema dosljacima koji zalaze na njihovo podrucje,zbog pretrage terena........... Promijenjeno od Vumi (08.10.2005 u 18:03 sati) |
|
||||
|
||||
@Hadrian
Budi pozdravljen i od mene i dobro nam dosao @rammstein Mislim da si pogodio u sam centar
|
|||
|
|||
Citat:
Promijenjeno od Vumi (08.10.2005 u 18:02 sati) |
|
||||
|
||||
Citat:
|
|||
|
|||
Citat:
Sto u prevodu znaci,moje kretanje na njihovom terenu je slobodno i cisto kao suza....... P.S. Uz veliku dozu sigurnosti.......... ..i opreznosti.......... ... Promijenjeno od Vumi (08.10.2005 u 18:00 sati) |
|
|