|
|||
|
|||
Enigma,stvarno mislim da bi bio propust za sve nas da ne upoznamo najboljeg poznavaoca iskopina (ovo bar meni tako izgleda zbog komentara koje sam citao)medju nama.
|
|
||||
|
||||
Jedini problem je nedostatak slobodnog vremena, sve ostalo dihta više nego dobro, imam svoje razbojnike na sve strane, htjedoh reći prijatelje.
|
|
||||
|
||||
Zar u Svetu nedelju nisi slobodan?
|
|
||||
|
||||
Citat:
Jedno je sigurno, nisam muljator, udaram u bebu. |
|
||||
|
||||
Ebiga, u subotu svatovi, nakon toga tri dana bolovanje.
|
|
||||
|
||||
posle toliko godina cyber druzenja.......zar je moguce da ces biti odsutan na dan kada bi trebalo da se uzivo druzimo????? |
|
||||
|
||||
Sta je ovo ljudi nigde nikog nema kada treba? Enigma imas nekog druga , prijatelja koji vozi auto? TI malo dremas drugar te dovede na cilj.
|
|
||||
|
||||
Postavio sam ovu temu i na drugom forumu (hobidet. ne smem dalje da napisem moze kazna da mi usledi) nalazi se pod Oglasi , potraznja.Kako Bane rece sada su odmori i frka je svima za lovu.Medjutim postoji rec solidarnost i druzenje.Kakav je problem da se nadju 2-3-4 drugara iz istog mesta ili okolisa sednu u auto idu na mesto gde se dogovorimo.Ne mora ni prase da se pece moze da ponese ko sta ima od pica i klope pa na neku livadu da se ispricamo kao ljudi.Moze i u neku kafanu na rucak i pice i da ucevstvuje ko koliko ima i moze novcano pa posle na teren ili prvo na teren pa na kraju u kafanu.Pozdrav.
|
|
||||
|
||||
ma nigde bez praseta ili jagnjeta a dovescu ili jednog ili drugog pa makar uz pretnju pistolja
i.dz....nemozes nikog na silu dovesti.....a i ako dodje na silu.....nije to to....ako se ima volja ima se,ako ne,ne...... |
|
||||
|
||||
Ja bih voleo da prisustvujem takvom skupu ali radim cetvorosmenski pa mi u nedelju pada da popodne budem zarobljen na poslu,inace prica mi se a i jede mi se,a i pije mise.