|
|||
|
|||
Zamolio bih vas da koristite jezik i izraze koje svi mi ovdje razumijemo...
Promijenjeno od Vumi (16.01.2007 u 19:06 sati) |
|
||||
|
||||
Weber, živimo pod istim nebom, na žalost nemamo isti horizont.
Ako se osjećaš uvrijeđenim, lijepo te molim za oprost. Ali moraš znati , "samo će ti pravi prijatelj reći kada ti je lice prljavo". Toplo se nadam da ćeš razumjeti, jer ovo više nema smisla. Budi pozdravljen. |
|
||||
|
||||
Lazar, ti si jedan osebujan, jako nadaren i prije svega skroman čovjek.
Jako dobro znamo da je skromnost vrlina Velikih. Po mojoj skromnoj procjeni, ti si definitivno veliki Čovjek, a veliki se ljudi bave velikim stvarima. Želio bih da i nadalje gaziš velikim koracima u sveopću opstojnost. "Zatvoriš li vrata svim pogreškama, zatvorit ćeš ih istini." Citat - TAGORE. Veliki pozdrav pravom gospodinu! |
|
||||
|
||||
Vumi, u potpunosti podržavam tvoju intervenciju i zahvaljujem ti se.
Lijepi pozdrav! |
|
|||
|
|||
Postovani clanovi foruma,zamolio bih vas da se drzite postavljene teme.
Unapred se zahvaljujem svima na razumevanju. |
|
||||
|
||||
Pogresan Forum
Citat:
[SIGPIC][/SIGPIC] * [I]Zabluda je videti ono što ne postoji, ali i ne videti ono što postoji.[/I] * [I]Kad imaš sve, ne vidiš ništa. Progledaš tek kad nemaš ništa.[/I] [I]* Naše malo može biti mnogo za one koji nemaju ni malo.[/I] |
|
|||
|
|||
Šta se sad ovde izdešavalo??? Nije mi jasno šta se dešava???
Prvo: Koliko sam razumeo Enigmu, koji se u uvodu poigrao sa izlaganjem u stilu antičkih legendi da bi zagolicao našu znatiželju, izneo je svoju zanimljivu teoriju o mestu koje je nastradalo padom meteora ili meteorske kiše, što morate priznati i nije nemoguće. U novijoj istoriji možete pročitati o onome što se desilo u Čikagu... Drugo: Ja sam u sličnom stilu izneo svoju "teoriju": Naselja su nastajala blizu ili na mestima sa prirodnim resursima. Taj meteor ili meteorska kiša su mogli pasti pre nego što je grad nikao na tom terenu, a sam grad je mogao biti uništen od ko zna čega posle nekog kraćeg vremena. To bi moglo dovesti u zabunu onoga koji istražuje, pa ko velim... Treće: Svojom "legendom" nisam hteo da uvredim ili ismejem Enigmu, niti bilo koga ovde. Ovaj forum nisam shvatio kao strogo "detektoraški" ili striktno arheološki, jer postoje teme gde se može pisati i na ovakav način. Zašto bi to onda nekome smetalo? Mislite da ni jedan meteor u dalekoj prošlosti nije mogao da padne na ovaj deo Evrope? Mislite da je za to verovatnoća manja od verovatnoće da su u bosni živeli faraoni ili narod Maje? |
|
||||
|
||||
Ne mogu vjerovati da ste razumjeli da je meteorit srušio grad?!.
Da mi LazarS ne otvori oči, to mi nikad ne bi palo na pamet. |
|
||||
|
||||
Nije forum samo, kako ti kazes, detektoraski...samo objasnjenje foruma "ZANIMLJIVOSTI" kaze da nije tako...doslo je do malih "nesporazuma" i to je sve...
|
|||
|
|||
Nemam namijeru "ispravljati krivu Drinu", niti "bacati bi**** pred svinje"! No, ipak me iznenađuje to što se neki s ovoga Foromu čude pričama bez pokrića, a ne čude uistinu zadivljujućim artefaktima, koji izazivaju divljenje i strahopoštovanje! Čini mi se, nažalost, da je kod nekih "spiritus movens" na niskoj razini!
|
|
|
Slične teme | ||||
TEMA | Autor | Forum | odgovora | zadnji prilog |
Meteoriti | SAMUIL | Zanimljivosti | 5 | 11.02.2007 00:05 |
Meteorit????????? | zeljketa | Zanimljivosti | 5 | 04.10.2006 09:10 |
meteoriti | dragan3 | Novi vijek | 9 | 23.04.2005 23:07 |