|
Antika Sve što pronađete u internetu, knjigama i sl. a mislite da spada u ovaj vremenski period |
|
Teme - opcije |
|
|||
|
|||
Ne ronite uzalud suze! Jedan važan detalj koje je moje "soko okolovo" zamijetilo govori o tome da je ostava lažna! Obratite pozornost na novčiće u posudi. Da je nekim slučajem uistinu riječ o autentičnom nalazu tad bi novci svakako morali biti korozijom međusobno sljepljeni (barem većina njih), što u ovom slučaju baš i nije tako! Izuzetak su samo zlatnici, kojih ovdje nema. Naime, zlato ne korodira. Aha, a što ćemo sad?
|
|
|||
|
|||
pa nista , sad cemo jos jednom plakati - ovoga puta od smeha
|
|
|||
|
|||
Hahaha, meni ovo postaje sve zabavnije i zabavnije, jedino me malo brine to što pomalo zanemarujem svoj glavni posao.
|
|
||||
|
||||
Sad sve ima smisla.
|
|
||||
|
||||
a ja se opet pitam zasto je toliko duboko kopano, ili je to uradjeno na nekoj bausteli sto opet ne vjerujem...osim toga desno na slici se vidi i vojnicki asov sto ukazuje na to da se radi bas o obicnom tragacu jer oni ih najvise i upotrebljavaju...dru go pitanje je to otkuda i kramp jer ne vjerujem da sve to nosi sa sobom?
|
||||
|
||||
A ovo su novcanice pronadjene u tih 120 kg
|
|
|||
|
|||
Da, da, dabome, vidi se da su to baš ti novci...
|
|
||||
|
||||
stef74
Moram te pitati odakle ti pojedinacne slike tih novcica, jer ne vjerujem da je taj sto ih je pronasao postavio negdje na web...ili se mozda varam?
|
||||
|
||||
@Vumi evo ti link pa pogledaj sam http://www.renne-le-chateau.com/decouver/decouver.html
|
|
|||
|
|||
Terminus sacekaj malo, uskoro ce se pojaviti i detektor sa kojim je ostava pronadjena!
Samo zbog reklame za malo bolju prodaju. |
|
|
Slične teme | ||||
TEMA | Autor | Forum | odgovora | zadnji prilog |
sta mislite o ovom detektoru??? | Ahil | Testiranje detektora | 62 | 03.12.2007 22:08 |
Ostava rimskog srebrnog novca iz Donjeg Crniljeva | rammstein | Antika | 0 | 15.10.2005 21:59 |
Kulture gvozdenog doba na tlu Srbije | rammstein | Praistorija | 0 | 09.10.2005 00:27 |