|
||||
|
||||
I šta kažeš, namerno postavljaš falš komade na forum, da bi animirao šire narodne mase. Woomy dodaj mi tu motku molim te.
Izlečiću ja tebe od humanizma i renesanse. šalim se naravno Ja sam više puta vraćao veće komade, za koje se ispostavilo da su falš. To ima dobrih i loših strana. Osim što dobiješ pare nazad, kontakt gubiš zauvek. Kupovina na brzinu ili na poverenje je katastrofalna za ovaj hobi.
|
|
||||
|
||||
Čim je trgovina na brzinu u polumraku, odmah možeš pretpostaviti o čemu se radi. Treba biti smiren i predmet detaljno pregledati pod jakim svjetlom. Svi ti mešetari igraju na kartu pohlepe, a prave i čiste robe je sve manje.
Zato, uzdaj se use i u svoje kljuse, htjedoh reći detektor. |
|
||||
|
||||
a detektor detektuje keramiku
|
||||
|
||||
Rajane, ako dete nema mašte ima pi*ke i kod tašte, pa si malo razmisli, tko zna, možda skužiš!
|
|
||||
|
||||
Ja znam odgovor, javilo mi se u snu.
Odgovor je 13. Ta narodna mudros' je čudo božje. (jer vidiš šta si uradio, naterao si me da spašavam Rajana) A ovo su fotke lucerne koju meni uvališe. Još jednom se izvinjavam zbog loših fotografija, izgleda da ovim fotoaparatom drugačije i ne mogu da napravim. |
|
||||
|
||||
Citat:
A sto se tice lucerne...hm ...,ja bi ovdje upotrebio deminutiv ove imenice.Kad sam procitao ono "lucerna"ja mislio komad od minimalno pola kile,kad ono ....sitno ,brate, sitno.Kod nas,na zapadu, su vece . |
|
||||
|
||||
Nije mala, nego mi na istoku imamo krupne šake, pa ti se učinilo.
Zamisli napad razvaljenih skita. Samo se smejulje žmire i padaju sa konja. Zamisli tek psihološki efekat na neprijatelja........ ... Ako jedni druge pogadjaju strelama, šta će tek nama da urade. |
|
||||
|
||||
Po meni je to bio i cilj skitskih ratnika;natjerati neprijatelja da umre od smijeha.To su otprilike bili pocetci psiholoskog ratovanja.Vjerujem da su i skitski konji u tome igrali znacajnu ulogu,jer sam ubjedjen da su Skiti radili po onom"pola pije,pola Sarcu daje"...naravno u ovom slucaju se ne radi o vinu.Pogledaj im samo tetovaze...sve konji u nekim cudnim i odvaljenim pozama
|
|
|