|
Testiranje detektora Ovdje možete pročitati rezultate testiranja raznih detektora i takođe unijeti vaše rezultate testiranja... |
|
Teme - opcije |
|
|||
|
|||
za Emira
Kolicina zlata koju nadjes je dobra za razvijanje novog biznisa.sto je vise bolje za tebe.Kada sam rekao za"reflektujucu povrsinu"metala,to se odnosi na povrsinu nekog zakopanog predmeta.Mozes zakopati naprimer olovnu cev precnika 5 centimetra i duzine metar.Cev je priznaces prilicno teska.ali ako je cev u horizontalnom polozaju u odnosu na sondu,detektor ce je lakse otkriti nego li da u zemlji bude zakopana vertikalno.Za svetlucanje u mraku"navodno da gori zlato"nisam bas siguran.Moje misljenje je da usled dugotrajnog stajanja u zemlji moguce da se javi neki efekat ali mislim da je to ustvari naboj statickog elektriciteta koji se nagomilava oko predmeta.Tu ima uticaj i samo elektromagnetno polje zemlje kao i mineralizacija tla.
|
|
||||
|
||||
Citat:
gde je banebeograd sada???? evo mu jos jedna ideja za 7 deo indijane dzonsa...od kad trazi ideju.....eureka.... . |
|
||||
|
||||
ovo je pre za "dosije x", ja se drzim avanturistko dokumentarnog zanra...
|
|
||||
|
||||
Pozdrav druze.Jedan mali savet.Zasto bi trosio lovu za tamo nekakav detektor kada mozes da pozoves Baneta-Beograd i ekipu u goste.Malo se ljudi pocaste koliko se valja pa se preceslja teren sa svim raspolozivim sredstvima i verovatno BINGO ako je samo ta kolicina u pitanju naravno i dubina.Prosto kao pasulj.Samo bi morali i mene da pozovu kao i ti druze jer sam dao super ideju.Pozdrav.
|
|
||||
|
||||
Citat:
|
|
||||
|
||||
Citat:
ako jos neko od vas ima afiniteta ka takvim porocima slobodan sam pozvati vas da nam se pridruzite... mislim da bi pod hitno trebali da oformimo interventnu ekipu tragaca koja je uvek spremna za lociranje vecih kolicina zlata, u ekipu ce mo uvrstiti tragace koji rade sa metal detektorima ali i one koji se bave alternativnim metodama traganja, skeneri, las eri, zapisi, mape, viskovi, raslje, grabulje, sanovnici, legende i ostalo, znaci svi su dobro dosli. keltske grobnice, rimski rudnici, turske magaze, hajducki tovari, cetnicki zlatnici, ukleto zlato, zlatne kocije i zlatni bik sa jednim rogom sve ce to biti nase uskoro samo treba da se dobro organizujemo oko pretovara i prodaje, pronalazenje nece predstavljati veci problem jer su nam vec nekoliko clanova tragaca javili da poseduju originalne karte sa ucrtanim mapama puta do mesta gde se nalaze vece kolicine , molio bih samo zbog obima poslovanja da se ovoj interventnoj grupi ne javljaju sa onim sitnijim kolicinama ,znaci ispod desetak do petnaest kilograma zlata , jer ce mo uskoro biti prebukirani a i teska mehanizacija nam je rezervisana za jedan obimniji posao /dvadeset i dva cupa sa po 15 kilograma dukata na 18 metara dubine/inace ovo je pronadjeno sa ug12 i potvrdeno sa mineorom |
|
||||
|
||||
Što se tiče termina, moja tajnica Radodajka vodi brigu o tome. Naš je zadatak da organiziramo i uskladimo to sve skupa jer smo totalno prebukirani, zato samo polako, Rada vodi brigu o svemu.
|
|
||||
|
||||
Ja se nadam da cemo pocetkom Jula uspjeti nekako i negdje okrenuti nesto jer tada planiram doci u Srbiju na nekoliko dana godisnjeg odmora...zato, pripremite raznjeve, jaganjce, a za magaze i sl donosim "extra" masinu...otkriva i ono sto nema
|
|||
|
|||
Citat:
pozdrav |
|
|||
|
|||
i jos sa dodam, stvar nije za zajebanciju mjesto od davnina bilo naseljeno. Cak neki govore da su braca Jugovici tu zivjeli a ukolnim mjestima su otkrivena zlata i to ne davno samo se ne zna ko je nasao a to mjesto je centar te sredine i u njemu nije nalazeno zlato. Postoje cak temelji od crkve prije turaka, ne zna se koje gradio i kad ali su zatrpani. Zamisli sad ovo : Temelji od crkve, a zadnjih 5oo godina zive turci i muslimani tu, aman (cest uzvik u sevdalinkama)
p.s. ne pitajte me gdje to mjesto, zlato je moje ako Bog da |
|
|
Slične teme | ||||
TEMA | Autor | Forum | odgovora | zadnji prilog |
Gvozdene alke na vrhovima planina | Marisav | Priče...legende...itd | 20 | 04.02.2008 11:18 |
Mislim da se radi o prvom zlatu... | Vumi | Nakit | 12 | 02.01.2007 17:41 |