|
Priče...legende...itd Ovdje možete unositi razne priče, legende i sl. koje ste negdje čuli ili pročitali...!!! |
|
Teme - opcije |
|
|||
|
|||
jednostavije ti da pozoves mene i bratica enigmu da mi to strucno i naucno odradimo a ti ces da kopas. Suve vrbove raslje su zakon za to. A i eklipse bi se mogao pridruziti sa vlaskom magijom i raskovnikom
|
|
||||
|
||||
Pa ako je tako pozovite i mene, mislim da bi bilo isplativo, a i zanimljivo. Ušlo bi možda u antologiju.
|
|
|||
|
|||
Citat:
|
|
||||
|
||||
@rosuljac: zaboravio si i mladu vlajnu po mesecini.....bez nje nema blaga.
a zar na tom mestu ne treba da se iscupa bivolu rep? @vumi: u pravu si,tako se meri na dve puske,malo je ebeno da se nadje zrno ali ako ga ne nadjes,promasices metu.eben sport... @rade: ja nisam hteo da se odmah pohvalim.....mogu za 100e i da padnem u trans ako treba,nije frka. treba i bane beograd ,on je beli mag
|
|||
|
|||
Odosmo mi onda do Tilve Tomi, kako sam samo bio siguran da je to pravo mesto hehehehe Trazi se iskusan metaldetektorski inzinjer, a jel vlajna mora da bude nevina? To bi malo teze bilo naci lakse mi da nadjem tovar zlata hhahahaha
|
|
|||
|
|||
Witcher, brate, gde su mladi tu je i šala.
Stvarno nije bilo zlonamerno, živ mi bio |
|
||||
|
||||
Zaebanti, škola od mog bratića iz Beča. Blago je označeno, tako da se zna. Samo ti kopaj do 5 metara dubuko u kamen, sve se uklapa u one Bugarske mape s vašara.
|
|
|||
|
|||
Vlajina mora da bude cupava po grudima i brkata, onda je zurka do zore. A u zoru pre nego petlovi zakukuricu je vadjenje blaga. Ekipa se polako popunjava sa iskusnim znalcima.Sta reci a nezaplakati-od radosti
|
|
|||
|
|||
Slike lokacije ;)
Eto i kako to sve izgleda na samom terenu E sad gde smestiti mladu brkatu vlajnu , gde puske , gde kokosku a gde jare hehehe A pivo moze da se ohladi i pod vodopadom
|
|
|||
|
|||
Brate ja po tvome pisanju konto da je to nesto poput plitvickih vodopada a ovo potocic. Ovo ki od sale zavrsavas sa jednom kasi.k.a.r.o.m. Nema da se mucis da krampas, posle samo ides i skupljas zutace. Vlajinu ce da smestamo kako ko, puske niz potok, jare na razanj a pivo, znase u gusu
|
|
|
Slične teme | ||||
TEMA | Autor | Forum | odgovora | zadnji prilog |
Za obe koji nisu bili | avgvst | Zanimljivosti | 11 | 20.05.2011 14:09 |
Sta mislite da su bili zlatnici? | Vumi | Antika | 12 | 12.08.2010 16:50 |
Dukati pronadjeni u Indiji | zeljketa | Srednji vijek | 1 | 14.07.2006 22:43 |
Dukati iz K. Stubline | rammstein | Priče...legende...itd | 0 | 15.05.2005 23:25 |