|
||||
|
||||
ima i onaj usisivac na daljinski
|
|||
|
|||
Ima i sonda sa prikljuckom za bager
|
|
|||
|
|||
Citat:
koliko kosta inace ako nije tajna? |
|
||||
|
||||
Ima i sonda za xp detektore koji rade sa frekvencijom od 4,6 kHz Ovdje(Holandija) kostaju 199 eura,isto ko ona od 18 kHz.
|
|
|||
|
|||
pa da,nije samo GMAXX II na 4,6 KHz. ima ih jos 2 ili 3 modela. mogu misliti kakav bi bio dubinac GMAXX sa tom sondom ...mislim da je bolja od velike duplo D sonde za sitnije stvari jer ima vise krakova.
vec razmisljam... |
|
|||
|
|||
Neces pogresiti ako je uzmes, samo ti je nebih preporucio ako nemas dobru kondiciju zbog kopanja........
|
|
|||
|
|||
imam ja kolegu profesora istorije i zaljubljenik u arheologiju. on se sam nudi da ide i da nosi asov tako da ga ne mogu odbiti ... jednostavno nemam srca . narocito sada ako kupim ovu sondu. sta cu ja kad covjek voli arheologiju
|
|
|||
|
|||
A kako delite nalaze ? Posteno bi bilo da covek dobije vise, ipak odradjuje veci deo posla
|
|
|||
|
|||
dijelimo po visini ulozenih sredstava u nase partnerstvo. on je ulozio mali JNA asov a ja GMAXX-a
pa sve sto je starosti do 1918 je moje a njegovo je ono poslije . salim se malo,mi to sve dijelimo drugarski. on pored malog asovcica ulaze i terene...on je vodic,zna sve dobre lokacije. ipak ne nalazimo toliko mnogo da bi nam proradila pohlepa imali smo i klasicnih komercijalnih zadataka,iskopavanje obiteljskog zlata koje su ljudi zakopali ranih 90tih bjezeci pred ratnim dejstvima. nista krupno,male tegle sa prstenjem,lancicima i sl. to smo naplacivali u euricima,cisto da se malo pocastimo nakon teskog posla |
|
|||
|
|||
Bas si mekog srca he he.
Ima ih u dve velicine, 10"x12" i 12"x15", ja cu u petak uzeti (pozajmiti) obe da opet malo probam Goldmaxa i vidim koja je razlika izmedju ove manje i 27ce od XP. Pisacu sigurno opet o tome. |
|
|
Slične teme | ||||
TEMA | Autor | Forum | odgovora | zadnji prilog |
Hitler’s Gold: Uncovering the Biggest Bank Heist in History | banebeograd | Novi vijek | 1 | 17.07.2010 15:40 |
Fisher gold bug 2 | RUAH | Vrste i namjena | 3 | 02.05.2010 17:33 |