|
|||
|
|||
sezona loženja i unošenja drva u kuću , barem kod mene
|
|
||||
|
||||
Nije ni "strizibuba" ...ako navrne jos koja napravicu video
|
||||
|
||||
Bravo Zeljketa, upravo se radi o toj "baji"....cestitam i hvala ti na trudu. Sad bar znam da su americka roba i da u se pocele pojavljivati 90-ih godina i u Evropi. Ovo sto se pojavljuju u stanovima znaci da traze mjesto za prezimjeti.
|
||||
|
||||
Stavi par komada tih buba na dlan ruke i posmatraj. Ako te golicaju super, stimulise ti smeh a zna se da smeh leci, znaci da ih zadrzis u stanu. Ako te budu ujeli ili bocnuli to znaci da su bube ljudozderi, onda spasavaj se ko moze, njih ni atomska ne moze srediti sem napalm bombe. Samo nemoj da se javno hvalis da ih ubijas moze te ministarstvo za zastitu zivotne sredine oporezovati a i neke verske zajednice strogo su zabranile ubijanje zivih bica, mozes da navuces gomilu grehova i pakao.
|
||||
|
||||
Primljeno k znanju kolega
|
||||
|
||||
... baš i nisam neki ljubitelj buba... setim se uvek Indiane Dzonsa i onog klinca i "... ooo kolačići"... a dole se pod pomera
|
||||
|
||||
Odmah sam mislio da je Martin, al sam pomislio i da je žohar, možda je neki mutant. Martina ima i kod nas ali više nego prije.
|
|
|
Slične teme | ||||
TEMA | Autor | Forum | odgovora | zadnji prilog |
O cemu se radi ??? | zlatkovics | Novac | 32 | 12.01.2006 11:49 |