|
||||
|
||||
"Galaksija"....o tkad je to bio naucni magazin? To sam citao kada sam isao u srednju skolu....
|
|||
|
|||
Citat:
.A ja i meni slicni mozemo samo na internetu da ga vidimo. Umesto da to bude izlozeno u muzeju,koji bi trebao imati sistem zastite od kradja kao i svi normalni muzeji u svetu,vlasti u Srbiji ga cuvaju u muzeju. Nadam se da ga nece pojesti zaborav i mrak u tom trezoru.I da posle nekoliko godina prica o pojasu padne u zaborav ko da ga nije nikad ni bilo...... A sve sumnjam da se pojas jos nalazi u trezoru....... Ja licno verujem samo u ono sto vidim......a posto pojas jos uvek nisam video nigde izlozen u muzeju,znaci da i ne verujem da je jos pojas ziv...........:36_1_ 12[1 Promijenjeno od rammstein (08.10.2005 u 23:26 sati) |
|
|||
|
|||
Odgovor
Galaksija je casopis za popularizaciju nauke i naucnih otkrica i bas je dobar i ucinio je dosta na informisanju o nauci kod nas i nasoj tradicionalnoj zatucanoj i primitivnoj sredini Vumi!!!
|
|
|||
|
|||
http://www.vumidet.net/forum/showthr...=avarski+pojas
Nastavak teme na gornji link |
|
|