|
Testiranje detektora Ovdje možete pročitati rezultate testiranja raznih detektora i takođe unijeti vaše rezultate testiranja... |
|
Teme - opcije |
|
||||
|
||||
moje skromno misljenje je da ono sto ima stvarnu upotrebnu vrednost na terenu, tj ono sa cime ces stvarno nesto da uradis/fisher,minelab,white ,tesoro,xp/ kosta izmedju 300 i 1200 eura, sve ostalo ispod i iznad ne vredi truda,para,zivaca,vr emena...
|
|
|||
|
|||
Odgovor
Citat:
dali gemini pokazuje koja je velicina prdmeta i na kojoj je dubini ili ne? kad kazes predmete srednje velicine,na koliko to otprilike mislis? ako mi verujete 24h sedim na netu,cesljajuci sta da kupim,medjutim,sto vise gledam net i iz sajta u sajt....dosao sam samo do jednog zakljucka....svaki ciga svoga konja hvali... tako da covek vise ni nezna sta je dobro a sta ne....u sustini...daj pare kupi,najbolji je u sustini ja mislim da se za tih 4000e moze kupiti postena naprava,samo mi treba vasa iskustva nista vise.....ono sto vi smatrate da stvarno vredi[/QUOTE] Za Whites detektor o kome pričamo kažem da je original,samo ga je zeljko drugacije nacrtao i modifikovao tako da to jeste prava stvar.Na netu možeš i penziju da dočekaš ali veruj da si došao do dobrog zaključka.Međutim svaki detektor je priča za sebe i svako mora znati za šta mu sprava treba i tako da odabere po svojim potrebama.Mislim da idealan detektor ne postoji i da ispunjava sve zahteve koji su pred nama. |
|
||||
|
||||
Za tu lovu kupi tri vrhunska detektora od različitih renomiranih proizvođača, detektori su nešto poput lovačkog oružja.
|
|
|||
|
|||
citat
I ja to mislim
|
|
|||
|
|||
i ja se slazem s tim (3-4 komada)
|
|
||||
|
||||
Citat:
da znas....pa kad prodam i pikapa (drugi auto) kupim jos toliko i onda cu ih imati 6-8 komada....jos da znam de da kupim i jos par ruku majku mu |
|
||||
|
||||
Dosta su ti dvije ruke, upregni rodbinu i prijatelje.
|
|
|||
|
|||
eklipse prijatelju ne se zaebavas. Imam ideju lepo ti tog pikapa das meni i tu lovu od auta i ja celi mesec trazim za tebe a ti lepo ruke u depove i u ladu sa plavusom koju ti naravno ja sponzorisem iz moga budzeta uzivas a ja sve sto nadjem posteno predajem tebi ako nesto slucajno stavim u dzep (ukradem) nemoj mi zameriti to mi je posledica iz detinjstva sa privremenog rada po Italiji
|
|
||||
|
||||
Citat:
|
|
||||
|
||||
ahmmm, pa ovde izgleda moze da se skupi celo odeljenje sa italijanskih koledza