|
|||
|
|||
imam 1000e
Pozdrav svima vidim da hocete dami pomognete u to ime HVALA.
Ovako, cesce odlazim u austriji konkretno u BEC (wien) mogao bih tamo nesto da nadjem ali nemam bas nijednu adresu pa bih zamolio ,ako neko zna da mi posalje bicumu zahvalan. Interesuje me koji je naj jeftiniji aparat sto odvaja metale. Dubina ne manja od 60 cm. Kod mine su terei razliciti ima i kamenjara ima i livada. |
|
||||
|
||||
Citat:
|
|
|||
|
|||
imam 1000e
Hvala enigma to sam video ali bi mi trebalo opsirnije objasnjenje
u smislu rada toga aparata njegove performanse ,stabilnost ,jacina itd A sto se tice austrije ,mozda je jeftinije negoli ovde |
|
|||
|
|||
Preporucio bih ti da bezis od jeftinih detektora, ako vec mislis da se aktivno bavis ovim hobijem onda kupi odmah bolju masinu i neces zazaliti. Skoro svi aparati su isti sto se tice dubine u klasi od 700€-1000€, razlika je u elektronici, tonovima, displeju i funkcijama.
|
|
|||
|
|||
imam 1000e
Fala kratki , recimi po tebi koji bi aparat bio solidan pa i do 1500e.
|
|
|||
|
|||
Fisher 1270 , Fisher F75 , Minelab Sovereign GT, Minelab Explorer SE,
Tesoro Tejon sa sondom 25 x 30 cm Dupla-D ,Tesoro Vaquero 2-Germania sa sondom 25 x 30 cm Dupla-D i na kraju moj favorit Xp Goldmaxx Power sa sondom od 27cm. Ovo su sve aparati od renomiranih firmi i najbolji su momentalno na trzistu. Sad od tebe zavisi koliko je tvoje iskustvo sa detektorima, dali ti je potreban aparat sa kojim ces se lakse uhodati bez previse stelovanja ili nesto komplikoanije sa programiranjem itd. Po meni je naj jednostavniji Goldmax pa Tesorovi i onda ostali aparati. Pozdrav! |
|
|||
|
|||
hvala kratki ,prosetao sam malo po forumu i procitaosam testiranje goldmaxa i mislim dacuse opredeliti za goldmaxx power
|
|
||||
|
||||
Da li si mozda promasio nesto kada si citao pravila za koriscenje foruma? Linkovi sa komercijalnim sadrzajima ne smiju ovdje da se pojavljuju, ako ti to smeta tu ti ne mogu pomoci. Drzi se pravila i nece biti nikakvih brisanja. Nakon godinu i nesto od kada si clan ovoga foruma, trebao bi znati sta se smije a sta ne a u slucaju da nisi citao pravila, procitaj ih.
|
|||
|
|||
Zdeno zao mi je sto sam to morao da uradim! Postoje pravila koriscenja foruma (kao sto je Vumi vec napisao gore), i ja kao moderator sam duzan da postove koji nisu u skladu sa tim pravilima prepravim ili obrisem.
|
|
|||
|
|||
Citat:
|
|
|