|
Novi vijek Sve što pronađete u internetu, knjigama i sl. a mislite da spada u ovaj vremenski period, od ca.1500 godine do današnjeg dana |
|
Teme - opcije |
|
||||
|
||||
Citat:
Istina je da su Amerikanci i Rusi bili njegove igračke, zato nas i syebaše. Sve se vraća - sve se plaća. |
|
|||
|
|||
U svakom slucaju veoma zanimljiv video i vreme ce pokazati sta je istina a sta ne.
Ono sto cu ja da uradim je ,da nestrpljivo sacekam da se pojavi ceo dokumentarac pa da na miru odgledam i na osnovu svog siromasnog poimanja tog dela istorije, zakljucim sta je tu i tacno a sta ne. |
|
||||
|
||||
Tek treba da da se objavi kako je Tito bio na Mesecu pre Amera.
Koji crni svemirski program |
|
||||
|
||||
Priča cijelog tog navodnog filma temeljit će se vjerojatno na pretpostavkama, a jedina stvar u tome svemu što je možda bila istinita i što bi objasnila povezanost Tita i američkog svemirskog programa (a povezanost je postojala, ne samo što je Tito u nekoliko navrata posjetio NASA-u, njihove svemirske brodove i astronaute, nego su astronauti Apolla 11 bili u Beogradu nedugo nakon misije koliko mi je poznato) su ti navodni Potočnikovi tajni dnevnici koje je Tito našao i dao (uz određenu naknadu) Amerikancima.
Sve ostalo, a pogotovo priče o svemirskom programu su vjerojatno gluposti. Što se standarda tiče i gospodarstva Jugoslavije, to naravno ima veze s politikom prvenstveno, a ne sa svemirskim programom... |
|
||||
|
||||
Ovo u filmu mi izgleda kao tuneli u bivšem vojnom aerodromu u Željavi pokraj Ličkog Petrovog Sela, jednom od najvećih podzemnih u Europi. http://hr.wikipedia.org/wiki/Aerodrom_%C5BDeljava
|
|
|||
|
|||
Kako mislis da su Amerikansi i Rusi bili Titove igracke?
|
|
||||
|
||||
Blago rečeno, yebo ih je u glavu svojim potezima.
|
|
||||
|
||||
ma zahebancija, isto kao ono da je u egiptu neki nas pijanac ubio ajkulu skocivsi na nju sa neke stene
|
|
||||
|
||||
hehehe,to su saljive novine,odnosno dogadjaj je izmisljen,cela prica spakovana,ti samo ubacis ime i pezime koga hoces da zneznes
|
|||
|
|||
Tako se prave "sajons fiksn" filmovi u holiwudu
Nista neobicno , dobijes ideju od necekgo sto ima 5% istine i onda ga filujes da bi moglo da se proda Slovenci ce verovatno napraviti zanimljiv Film |
|
|