|
Testiranje detektora Ovdje možete pročitati rezultate testiranja raznih detektora i takođe unijeti vaše rezultate testiranja... |
|
Teme - opcije |
|
||||
|
||||
Vec uradjeno
|
|||
|
|||
ma ti si legenda,he he a ja to hteo veceras da ti predlozim.........al i vec si me preteko
|
|
||||
|
||||
Ako neko ima bilo kakvu ideju, a da ta ista potpomogne razvoju foruma, ja sam uvijek tu da je pretvorim u stvarnost
|
|||
|
|||
Odgovor
Otvori prodavnicu polovnih detektora u Banjaluci Vumi
|
|
|||
|
|||
lave to nema nikakve veze sa forumom........
|
|
|||
|
|||
Odgovor
U pravu si,opet onaj seoski humor,NE ZAMERITE MI
Molim da se ovo izbrise!!! Pozdrav od x_lava!!! |
|
|||
|
|||
salim se druze........
Citat:
mala sala druze............. |
|
|||
|
|||
ZLATO NE SIJA VEC UBIJA
Znam coveka koji mi je ispricao da kada je on i njegov brat nasli cup zlata u zemlji zakopano, kada su otvorili tj. podigli poklopac jedan od njih je pao na tlo i imao pola sata paralizu a drugom je potekao krv na nosu naj verovatnije od isparenja nekog gasa. Budite obazrivi |
|
||||
|
||||
Ovo je upozorenje za rammsteina. Znaci rammstein ovako:
1. Kada nadjes cup- ne otvaraj ga ni slucajno 2. Ako vec zelis da zaviris sta se nalazi u njemu- stavi malo plasticnoga exploziva na cup i odmakni se nekih 50 m i aktiviraj exploziv (cisto da i tebe ne snadje nesto kao i ovu dvojicu) 3. Kada se prsina slegne ti uzmi detektor i trazi okolo ono sto je bilo u cupu
|
|||
|
|||
A moze da pozove i mene u pomoc jer znam foru i ne jednu vec i vise kao:
prilikom ostavljanja zlata nakita i dr posipali bi ga nekim otrovom pa ako ga neko drugi nade uzme u ruke ili nosi na telo brzo mlad umre-pa se kaze prokleto zlato e nije ima i tu leka Drugarski pozdrav |
|
|