|
Testiranje detektora Ovdje možete pročitati rezultate testiranja raznih detektora i takođe unijeti vaše rezultate testiranja... |
|
Teme - opcije |
|
|||
|
|||
mogao je xp ovo sa baterijom i bolje rijesiti cini mi se. sa donje strane je mnogo osjetljivije nego da se mijenja sa gornje recimo. nije lose,samo neka ne pusta
|
|
|||
|
|||
Da ali sa donje strane ne ulazi voda kao sa gornje, ali sve je i tako zasvajsovano...
|
|
|||
|
|||
Moj prodavac mije to napomenuo i ponudio zamena Bakterije 20 Eurica sa garancijom.
Pozzzzzz |
|
||||
|
||||
Za malo strpljivije promjena baterije nije nikakav problem, bitno je samo na kraju da sve bude opet zadihtovano.
|
||||
|
||||
... da ne bude kao kapetan podmornice i "Achtung Dihtung"
|
||||
|
||||
Ma nece, vidjeli ste video kako se mijenja baterija, za to se dobije sve sto je potrebno i za malo vremena se odradi.
|
||||
|
||||
Po meni su trebali da ostave sondu sa kablom, a sve ostalo nek ostane wireless, mada i tu nevidim neke preterane potrebe osim u slučaju slušalica, ali opet onda nebi bio ništa revolucionarniji od goldmaxx-a.
|
|
|