|
Testiranje detektora Ovdje možete pročitati rezultate testiranja raznih detektora i takođe unijeti vaše rezultate testiranja... |
|
Teme - opcije |
|
||||
|
||||
Savijao sam kontakte, nije do njih. Nesto je u elektronici. Gasi se vecinom oko 30 minuta rada. Na prljavim, cistim terenima, leti zimi uvek se gasi. Pregledali su ga dvojica elektricara i nisu znali sta je u pitanju. Tako je vise od tri godone, stvarno neznam zasto se gasi.
|
|
||||
|
||||
Vjerovatno negdje ima hladan spoj, probaj prelemiti sve spojeve na štampanoj pločici, pokušaj s drugom sondom.
|
|
|||
|
|||
Agrippa,aparat ti se gasi zato sto s vremena na vreme moras koristiti prekidac za pin-point koji ti se nalazi ispod displeja.U aparatu odbrojava vreme tajmer i ako ga ne ponistis aparat se ugasi.Sasvim normalna stvar.
Znaci samo ga svaki 15-ak minuta povuci ka sebi i to je to. Ovde taj prekidac neki zovu "kvinter". I onaj program ti je los |
|
|||
|
|||
opet si me pobrkao moj detektor radi dobro
vrlo je moguce da kod pike-a uopste ne radi kviter jer ne verujem da se moze bez njega raditi |
|
||||
|
||||
Citat:
Kada sam ga kupio bio je totalno rastelovan dok ga nije pokojni D. nastelovao. Dali ima neko iskustva sa sanzerom za baterije posto su mi baterije gotove i trebao bih da ih menjam ali slabo poznajem elektroniku pa nebi da nesto zaznem. |
|
|||
|
|||
Citat:
Pokojni Darko je bio extra majstor za opravku,ali programi mu nisu isli od ruke ..neko kaze i da nije hteo svima da namesti program.Mada (vec sam to jednom rekao) svaki spectrum aparat se steluje na njivi,zavisno od terena...i to traje vrlo kratko."Nabudzi" se do panja i onda ako se aparat "buni" malo se smanji preamp gain,ac sens i ostalo Za baterijedes kod Radosa na pijacu,kupis baterije i odneses kod bilo kog elektricara da ti ih ubaci u kutiju i poveze (treba da obrati paznju na polove,da ti ne izgori baterija ili ne daj boze aparat).Darko je to radio za 5 e a baterije mislim da su oko 800 din. |
|
|||
|
|||
gasenje aparata
Citat:
|
|
||||
|
||||
Hvala svima na pomoci. Za sada mi je dosta ovaj sanzer sto imam za 5 sati rada dok su kratki dani ali za april, maj treba mi dva sanzera.
|
|
|||
|
|||
Citat:
trajace ti dva do tri terena sa jednim punjenjem |
|
|||
|
|||
ljubo posto si vidim covek od zanata jedno pitanje za tebe imam jedan problem na fiserovom cz5 detektoru. detektor radi ali mu ne funkcionise automatski graund znaci moze ruzno da se nasteluje ali ona fora sa stisnes pinpoint podignes sondu spustis i pustis ne radi.lik od koga sam ga pre par godina kupio kaze da je to fabricka greska. otvarao sam druge detektore i ukrstanjem ploca dosao do zakljucka da je kvar na velikoj ploci.i pored ovog detektor funkcionise ali voleo bih kada bih resio ovaj problem
|
|
|
Slične teme | ||||
TEMA | Autor | Forum | odgovora | zadnji prilog |
PROGRAM ZA MINELAB EXPLORER II | damiani | Testiranje detektora | 5 | 27.01.2008 19:16 |
Whites 3900 pro plus | Goldrush | Testiranje detektora | 4 | 18.01.2007 21:37 |
whites xlt | pdragan | Vrste i namjena | 4 | 22.11.2005 21:35 |
kopija whites 3900 | zeljkot | Testiranje detektora | 4 | 26.10.2005 22:04 |