|
||||
|
||||
pogodi ga iz prve
|
||||
|
||||
A sta da ti kazem, iskustvo je iskustvo, haha
|
||||
|
||||
meni omiljena od ove godine ;)
|
||||
|
||||
Krivokuća
Lep pejzaž sa "potonulom" kućom! Jel tu bilo aktivno neko klizište ili je ona od starosti otišla u krivo?
|
|
|||
|
|||
Eclipse4 čini mi se da se netko malo "olakšao" uz onu tvoju baricu, naravno uz osvrtanje na sve strane da ga ne bi netko vidio što radi. Istina, mogao je to biti i žabac, ali ništa nije isključeno.
|
|
|||
|
|||
Ova druga fotka ti je odlična. Vidi se da si profić sa aparatom.
|
|
||||
|
||||
eh moj druze...mislim da svi mi od starosti odemo u krivo...cak i kad smo u pravu,nadolazece generacije "hibridi" (smelo to kazem)...vise nemaju osecaj za bilo cim...vec samo za gazometrijom i nahtverkom......ziva zalost jos zivlja istina....al zivece ovaj duh dok je i nas....pa cak i kad nas budu trpali ovi omladinci u rezervate ko indijance....inace.. .nije kliziste u pitanju.....da ti je samo 5 minuta na ste p e nistu tih kuca bez ikoga ......
Promijenjeno od eclipse4 (29.03.2010 u 02:56 sati) |
|
||||
|
||||
Citat:
|
||||
|
||||
mnogi me pitaju,zasto me nema na slikama.....a ja bi njih pitao "zasto kvariti sliku samnom".......
|
|||
|
|||
Ovako je kod mene u prirodiiiiii....... steta sto je mala rezolucija.........
Enigma da ti posaljem koju ha, za farbanje jaja??? http://i801.photobucket.com/albums/y...hi386/lady.gif |
|
|