|
||||
|
||||
Citat:
Nego, sto ti mene po toj nepostojecoj formuli svrsta u milijardere? Nije valjda zbog ono par novcica koje sam neki dan pronasao ? Uostalom ako cemo tako racunati onda si ti multimilijarder
|
|||
|
|||
Hahaha , joj cuti - nisam u stanju dva novcica zaredom da prodam , nego znas sta Mozda i jesam Multimilijarder cini mi se da se na jednom dugmetu nesto ocrtava ...... nekakva mapa .....slova....nemogu tacno da rastumacim ....kao da fale jos par dugmeta da bi se zagonetka resila , mora da je postojalo jos nekakvo vece dugme ili kopca !!!
|
|
||||
|
||||
Pa sta cekas, postavljaj slike da rijesavamo zagonetku a ako treba prekopacemo i uzduz i poprijeko mjesto gdje je to dugme pronadjeno
|
|||
|
|||
joj pa gde cu to da stavim ..... smejace mi se svi ! Jedino ako nakon toga smem da promenim svoj Nick !
|
|
|||
|
|||
Poštovani zaljubljenici staroga novca i ostalih antikviteta. Varaždinska ostava uistinu je golema. Sadrži oko 100 kg izvrsno očuvanog kasnoantičkoga novca, među inim i silikve, koje su, svi to znamo, znatno rjeđe od ranijih denara. Osobito su zanimljivi, a time i iznimno vrijedni, srebrni tanjuri s figurativnim prikazima u središnjim medaljonima. Mislim da su to prvi takve vrste s područja Hrvatske. Gledajući u cjelini, Varaždinska ostava je jedan od najvažnijim otkrića u ovoj godini u Hrvatskoj. Licitirati oko toga koliko ona vrijedi potpuno je nesuvislo. Da je tome tako zna svatko od vas. Naime, potpuno sam siguran da je san svakoga zaljubljenika u antičku numizmatiku naći nešto slično kao što je i ostava iz Varaždina.
|
|
|||
|
|||
ohhhh kako da ne Terminus'e , ja bih rado menjao onih mojih 30 pampura 3 zatvaraca i ona znacajna dugmeta od preksinoc za samo stoti deo od toga svega ......
|
|
|||
|
|||
Citat:
Citat:
Je****e pampur trebalo mi je 10 minuta da mi sine da je to čep od boce. Okle li vuće taj izraz. |
|
|||
|
|||
Citat:
mjesto nisam obišao ali bi rekli ovdje ću,ću, pomalo, neće ujti(pobijeći), nii do sada.... |
|
|||
|
|||
Citat:
a tu slijepo crijevo, sirotinja bijeda par turističkih rimskih "hacijendi" tri polugradića od kojih su stanovnici pomrli od gladi a ne od kuge, Histri koji su valjda bili grofovi ako su posjedovali koji komadić uvozne keramike i dekagram . bronze, čak i Turci su nakon par provalili odustali od jalova posla. |
|
|||
|
|||
Citat:
|
|
|
Slične teme | ||||
TEMA | Autor | Forum | odgovora | zadnji prilog |
Istorijat novca Srbije,Crne Gore i Jugoslavije | rammstein | Novac | 8 | 04.03.2007 19:50 |