|
||||
|
||||
Još malo pa će biti na forumu 2 kategorije "DEUS-džije" i "ostali"... šalim se...
... evo jedan od novijih videa sa Youtube-a http://www.youtube.com/watch?v=VeZEC...2&feature=plcp ČESTITKE na novoj makini i da te Pooosluži! Pitanje za "džije": Pošto je bežičan, kakav je u vodi... tj kako radi i da li radi kada mu sondu potopite u vodu (potoci, reke, more)?
|
||||
|
||||
To je odlično pitanje i mene je to zanimalo s obzirom da mu wireless radi na 2.4ghz voda bi morala da mu pravi probleme, dal ima neko realna iskustva sa ovim detektorom u stvari sondom u vodi?
|
|
||||
|
||||
Ne moze se sa sondom pod vodu, ali se koliko ja znam radi se na tome da se osposobi i za takve stvari.
|
|||
|
|||
Kolege ima Detektora sa kojima mozes i da ronis.
http://www.youtube.com/watch?v=HVLyFwv12M8 Ali nevidim koce po nase mutne Reke i Jesera nesto da trazi. Pozzzzzzz: nahrung00 |
|
|||
|
|||
Svaka cast, extra masinka....bacio si me u razmisljanje....i da te sluzi ko i ostale
|
|
||||
|
||||
Hvala Vumi... Moja je pretpostavka bila da sonda može u vodu... (kao kod ostalih)... nije mi samo bilo jasno kako su rešili kontakte za punjenje baterije+zaštita elektronike u sondi... Jako vredna napomena za nove i neupućene vlasnike DEUS-a, da se nedesi da ~bace 400+€ (koliko košta druga sonda)
|
|||
|
|||
A kako je zastititi? Izolir traka mi prva pada na pamet.
|
|
|||
|
|||
Ko hoce pod vodu nek koristi stari detektor pricalo se vec o tome na forumu do elektronike moze svaki koji ima kabel.
Pozzz |
|
|||
|
|||
Kolko sam se odusevio kupovinom Deusa zaboravio sam na mali uredjaj koji sam takodje kupio sa Detektorom.
Zapravo sam samo njega i hteo da kupim ali prodavac bio dobar pa me ubedio. :sorry : Pozzzzzzzzz |
|
||||
|
||||
sto ne moze pod vodu? ja sam svoju utapao xxx puta....
Slične teme | ||||
TEMA | Autor | Forum | odgovora | zadnji prilog |
opet ti arheolozi | zeljketa | Antika | 10 | 21.12.2009 08:05 |
opet u novinama | tragac | Zanimljivosti | 9 | 05.05.2009 21:05 |