|
Testiranje detektora Ovdje možete pročitati rezultate testiranja raznih detektora i takođe unijeti vaše rezultate testiranja... |
|
Teme - opcije |
|
||||
|
||||
Radi http://www.youtube.com/watch?v=FQQkL...ature=youtu.be
ili ukucas na you tube video 2013 01 07 17 50 29 Cule 69 to je tvoj video na youtube-u?
|
|||
|
|||
jeste moj je cule68...
|
|
|||
|
|||
CULE to moze i moj MINELAB , sta je sada tu novo hmhm ????
|
|
|||
|
|||
ok,nesumnjam ja u minelab čak šta više radim na tome da budem vlasnik e trac-a,hteo sam samo da pokazem da je deus dobar aparat,u samom vrhu i da nije za potcenjivanje...
|
|
||||
|
||||
a pre no sto si stavio cigle i resto,trebao si proci sondom preko tog laminata,jer koliko ja cujem ima i jos koji dodatni zvuk koji lici da ne potice od sestera,sve u svemu,bilo koji detektor bi to odradio ne mislim bas na sve poput "sebena" itd
|
|||
|
|||
kad sam postavio video setio sam se toga al sigurno je ok,bez lazi i prevara....aparat je sasvim solidan....
|
|
|||
|
|||
da me neko nerazume pogresno ..video nisam postavio da bih mozda kudio nečiji aparat ne naprotiv bilo bi dobro kad bi svako od vas postavio tako nesto,ja sam uvek za saradnju razmenu misljenja i druzenja,ja samo uzivam u ovom hobio i prijateljskim sam raspolozen za saradnju sa svakim od clanova foruma...nadam se da će nekom ovaj video pomoći u odabiru aparata ako ga do sada nije kupio a razmislja da ga kupi...pa pomozite i vi drugima sa nekim svojim videom...
|
|
||||
|
||||
niko te nece shvatiti pogresno,bez brige.....i lepo je sto si postavio takav video,mada kako reko u sobi se nista ne radi.....neki put se seti pa posnimaj u njivi nekoj
i nadji neku volonterku da postavlja te cigle umesto tebe
|
||||
|
||||
Vidi, sve je to lepo,... ali ja nekako pokušavam uhvatiti mirise onoga što se krčkalo, ili će se krčkati u toj zemljanoj posudi
|
|||
|
|||
u brate kakva je sarma iz toga nemozes ni da zamislis....
|
|
|
Slične teme | ||||
TEMA | Autor | Forum | odgovora | zadnji prilog |
***DEUS*** | Kele78 | XP | 34 | 08.10.2012 03:40 |
Deus | Jevus | XP | 11 | 01.08.2012 10:44 |
Deus | kratki | XP | 48 | 17.04.2012 00:45 |
Xp deus | Goran | XP | 13 | 20.08.2011 16:05 |
XP Deus | kratki | Testiranje detektora | 1 | 18.03.2011 20:39 |