|
Testiranje detektora Ovdje možete pročitati rezultate testiranja raznih detektora i takođe unijeti vaše rezultate testiranja... |
|
Teme - opcije |
|
|||
|
|||
...ljubo postovanje ..imasli koji program za minelab II.ex
|
|
|||
|
|||
citat
Citat:
|
|
|||
|
|||
opet citat
Da.F4 sester u vazduhu pokazuje kako god hoćeš na razdaljini od skoro 33 sm,ali kad ga zakopaš u zemlju i eliminišeš gvoždje onda on nema dušu,jedva ga pokaže na oko12 sm.DD sonda je bolja za traženje u modusu diskriminacije jer ima polje zahvatanja nalaza u zemlji od recimo sonde blue max 950 bolje,čiji je unutrašni kalem manji pa prema tome i slabiji efekat kod diskriminacije.
|
|
||||
|
||||
Mozda je vrijedno napomenuti i to da ako se predmet od obojenog metala nadje "na granici" detekcije, takodje moze proizvesti signal koji ukazuje da se radi o zeljezu, zato uvijek kod sumnjivih signala treba prvo nogom, koliko se moze, odgrnuti gornji sloj zemlje i onda opet provjeriti...cesto budu iznenadjujuci rezultati na kraju .
@ljubo, jel to govoris iz iskustva sa F-4 tj imao si ga u rukama i radio sa njim? Cudno mi je to da je detektor tek izasao na trziste a toliko podataka dajes o njemu...da to ipak nisi pokupio sa stranih foruma?
|
|||
|
|||
citat
Tačno tako.Svi imaju svoja zapažanja i terene za traženje.Pravilo je: Svaki detektor je nikakav ako nije dobro podešen za traganje pa makar bio dobar ili slab model.
|
|
|||
|
|||
citat
Citat:
|
|
|||
|
|||
Ljubo da li mozes dati tvoj mail hteo bih jos par saveta.
|
|
|||
|
|||
citat
Mislim da ima ovde još ljudi koji bolje znaju od mene.
|
|
|||
|
|||
ljubo kako ti se svidja spectrum 2,koji nije na prodaju
|
|
|||
|
|||
Lubo zahvaljujem se na iscrpnim odgovorima
|
|
|
Slične teme | ||||
TEMA | Autor | Forum | odgovora | zadnji prilog |
Pitanje za Lakija | zokioki | Testiranje detektora | 7 | 10.02.2008 12:25 |
PITANJE ZA SVE! | sirmium | Kako? | 69 | 16.12.2007 19:23 |
Pitanje??? | Fallen Angel | Testiranje detektora | 10 | 06.12.2007 00:24 |
Pitanje.... | Vumi | Pitanja koja se tiču korišćenja foruma!!! | 9 | 14.04.2005 03:50 |