|
Testiranje detektora Ovdje možete pročitati rezultate testiranja raznih detektora i takođe unijeti vaše rezultate testiranja... |
|
Teme - opcije |
|
|||
|
|||
Hahaha! E drugari stvarno ste carevi!
|
|
|||
|
|||
Imao moj komsa isi takav usisivac
Nije da nije radio ,ali kvalitet izrade nula ,sav skripi i uvija se |
|
|||
|
|||
A moj deda ima imt 533. Jeste star,ali moze da preore njivu
|
|
||||
|
||||
bane jel imas da ponudis jos one papuce iz uvoza?
mozda se komsija zainteresuje za to postavi mu sliku da vidi kako izgleda....
|
|||
|
|||
Komsijo bre, opet si pijan
|
|
||||
|
||||
koje papuce cika eklips...
|
|
||||
|
||||
pa ti si sve zaboravio
nakoin sto se skenira teren sa njima,prikljucuju se na usb ili mozes ko pro verziju da ih kupis i dobijas mini-laptop. dakle nakon sto opasas ceo teren sa njima ubacis na laptop imas vizualajzer i tacno vidis do 8m (zavisi koji broj nosis,to ti kao sonda) sta sve ima u zemlji. najpopularnije su sa likom paje patka. dakle ovako,grundiranje se vrsi kao na xp u vazduh (podignes nogu),nakon deset sekundi cuje se pip-pip i mozes krenuti u potragu. diskriminator je odlican i tacno javlja koji je metal u pitanju. znam da crkavaju ako se sa njima nagazi u nagazno-raznosnu minu (kafene je boje i ima cudan miris,lako se prepoznaje) mozda i baki zna jos koje karakteristike
|
|||
|
|||
Evo ga opet...
|
|
||||
|
||||
hahah cika eklipse,
ovo je sofisticirana oprema za specijalne detektorske ekipe i nemaju bas svi pristup istoj. potencijalni novi korisnik tek na preporuku starijih dolazi na podugacki spisak za ubrzani seminar , ako bude imao srece i srce junacko onda se ide dalje u postupak tokom kojeg mora proci kroz period obuke i inicijaliacije od strane starijih forumasa. potencijalni korisnik poslednjeg dana seminara porucuje za celu komisiju vruce pecenje ispod saca , ladno pivo i mlade devojcice da sve to posluze kako dolikuje, ako sve prodje kako treba korisnik i zvanicno postaje pocasni clan super tajne specijalne grupe korisnika ovog metal detektora |
|
||||
|
||||
Citat:
sad mi je jasno zasto svi padaju po 5-6 puta na seminarkom
Slične teme | ||||
TEMA | Autor | Forum | odgovora | zadnji prilog |
Detektor............. | kratki | Vrste i namjena | 0 | 03.12.2008 20:38 |
detektor MINEORO da li je to detektor iz snova | belja | Vrste i namjena | 19 | 03.05.2008 00:11 |