|
Testiranje detektora Ovdje možete pročitati rezultate testiranja raznih detektora i takođe unijeti vaše rezultate testiranja... |
|
Teme - opcije |
|
|||
|
|||
Da pokrenem opet ovu temu!
Imao sam priliku da na sadasnjem odmoru malo bolje izprobam ovaj mali detektor Vibra Tector 720, i mogu reci da je prava stvar. Na zalost plaza nije bila nesto posebno posecena tako da nisam nasao puno toga, ali ni ovo nije za bacanje. .Nasao sam dva prstena i par evrica,bilo je tu jos i olova od pecarosa,udica,ukosn ica itd. Dubina na kojoj su lezali je bila izmedju 3 i 10 cm.Jos da dodam da je burma kombinacija belog i zutog zlata, ovaj drugi prsten je srebro sa kamencicima od cirkonija. |
|
||||
|
||||
ovaj malisa izgeda zanimljivo,
ima li neki koriscen Vibra Tector da se kupi |
|
|||
|
|||
Nisam nigde video da se prodaje kao polovan. Cena novog je 150€, ali ako uzmes u obzir kad nadjes par prstencica brzo se isplati.
|
|
|||
|
|||
Kratki kako se posle dve godine pokazao ovaj detektor posto vidim da je ova tema otvarana jos 2007
|
|
|||
|
|||
Ovako nesto vec duze vreme razmisljam da napravim. Ima li gde kod nas da se nabavi ovaj aparatic i da li mu je malo pala cena?
Mislim da bih ga kupio.... |
|
||||
|
||||
zamoleo bih za jedno pitanje ko zna posto se pominju plaze,ja idem u grcku na odmor,da li su tamo dozvoljeni detektori ili ne?
|
|||
|
|||
I ja idem , tako da i mene zanima odgovor na isto pitanje!
|
|
|||
|
|||
Citat:
Da napravis ? Kako to mislis da izvedes? |
|
||||
|
||||
Citat:
Mada sam vidjao da nocu traze zato oprezno! |
|
||||
|
||||
Detektori su posebno pozeljni u Grckoj i Turskoj, zato ponesite sve sto imate od opreme i navalite u trazenje....zamolite poslije vlasti istih drzava da nam dostave adresu gdje mozemo da vam pisemo pisma
Slične teme | ||||
TEMA | Autor | Forum | odgovora | zadnji prilog |
Turski detektor | Vumi | Vrste i namjena | 6 | 26.03.2007 12:34 |
Bezzicne slusalice za detektor | Vumi | Vrste i namjena | 0 | 23.12.2004 01:27 |