|
|||
|
|||
Pa verovatno ce tako i biti uzecu neki VLF.
Evo jednog detektora mislim da je nov na trzistu,samo mi nikako nije jasno ko ga proizvodi i gde.Jer na ovom sajtu prodaju razlicite uredjaje mislim da nisu proizvodjaci. Detektor se zove Scannermax GTX 9055,ako sam dobro razumeo ima mogucnost da se parametre koje ti podesis isti i memorisu tako da to i nije lose.Samo nigde ne pise da li postoji mogucnost ugradnje vecih sondi.Ako neko zna nesto vise o ovome neka javi unapred sam zahvalan. http://www.gigao.de/index.htm?d_GC_1..._102343897.htm |
|
|||
|
|||
pozdrav
ne pise nista o mogucnosti menjanja sonde. ipak sam malo skeptican da moze slem naci na dubini od 1,5m u funkciji AllMetal Modus. Sta znam mozda gresim,ali mislim da je to ipak nemoguce za tako jeftin detektor |
|
||||
|
||||
ljudi, ili uzmite normalan detektor ili uzmite ovo sto je na slici pokazano i odmah se na pocetku rezocarajte u ovaj hobi
|
|||
|
|||
Citat:
A sta mislite o ovome P520? http://www.elcometer.com/internation...tors/index.htm |
|
|||
|
|||
Normalno je da su VLF detektori jednostavniji ali imju svoje granice. Ako vecito zelimo da sakupljamo novcice i neke malo krupnije stvari do 1m dubine trebalo bi i ostati pri tom detektoru.Ako nas zanima nesto vece i dublje onda se trazi alternativa a to je Pi detektor. I jos nesto ko trazi i ko je uporan taj i nadje, ja ne mogu naci kad nemam vremena za sve, a trazenje sa Pi uredjeajem trazi vreme.
|
|
|||
|
|||
Koki,neki ljudi ovde bas i nemaju neko lepo misljenje o PI detektorima cak sta vise kazu da je to uzalud bacanje novca???
|
|
|||
|
|||
Evo citajuci sve ove komentare , ovakve onakve detektore pomislih "Ljudi dal je moguce da jos ima onih sto vjeruju u DJEDA MRAZA ::::::::::::::
Toliko od mene Pozdrav............ |
|
|||
|
|||
Svako ima pravo na svoje misljenje i svi smo mi na neki nacin stekli neka iskustva na terenima sa razlicitim aparatima, zato ce uvek biti ne suglasice bez obzira o kojem aparatu je rec. Licno mogu pozdraviti svako misljenje i pisanje o iskustvima sa detektorima zato i jesmo clanovi ovog foruma, da zajedno sve to i podelimo. Ako neko zeli nesto malo vise da isproba (sto je normalno u ovom hobiju), ako dlanovi sve vise svrbe i ako se moze odvojiti koja para na stranu za jos neki aparat onda treba investirati. Samo treba i izbegavati jeftine aparate bez obzira dali su to VFL ili PI Skeneri ili tome slicno.
|
|
||||
|
||||
Mozda je potrebno napomenuti da su detektori o kojima je tema zapoceta PI detektori SA diskriminacijom, ne obicni PI bez diskriminacije!
|
|||
|
|||
Ako neko kaze da je Puls Star los to onda znaci da nije imao iskustva sa njime,da li neko zna na kojoj dubini moze da pronade figuru
|
|
|