|
||||
|
||||
Lazare, odlična ideja samo da ne zaboravim ubacit film u aparat.
Nekad davno slikao ja svatove, jasno, bez filma, znate što dalje slijedi... |
|
|||
|
|||
Dobra ideja. Svidja mi se to. Podrzavam ti plan.
|
|
|||
|
|||
Nemojte zaboraviti da je Pretorijanac zasluzan za ovu ideju
Hajde da krenemo... Postavljajmo ovde linkove do foto priloga koje smatramo posebno lepim i reprezentativnim! Ako se njihovi autori sloze sa tim da te fotke upotrebimo za desktop slike - napravicemo iste. Predlažem i da ocene za predloženo budu dvostruke i u rasponu od 5 do 10, tj. da ocenjujemo kvalitet fotografije i lepotu (zanimljivost) prikazanog. Primer: 9/7 . Ja cu postaviti prvi link a sledeći ocenjuje prethodne predloge i postavlja svoj predlog . Usput ce oni koji su pre postavili predloge ocenjivati nove... Shvatite ovo kao razbibrigu Ovo je jedan od mojih favorita: Bojanrist - Vinčanska figura 8/9 |
|
||||
|
||||
Meni se ipak čini da je ideja tvoja Лазарe.
Dobra ideja. Ako se ne varam, na otvaranju nove teme, može da se doda i glasanje (jedna od brojnih opcija ovog foruma), pa bi se to moglo iskoristiti. Ovde bi smo mogli da napakujemo predloge, nego rekao bih, odziv nije sjajan. |
|
|||
|
|||
evo od mene neke slicice ,malo su smanjene ali eto, za pocetak...
|
|
||||
|
||||
Za Bojanrist-Vincanska figura: ocjena 7/9
Za priloge od Sman-a prvi:7/7 drugi:7/8 Moj prijedlog:9/10 |
|
||||
|
||||
NapuŠeni Mladi Arheolog * * * *
Predstavljam svoju konjusinu za utrku, slika je snimljena nakon kontakta s azijskim otrovom u ličkoj pećini.
Ajmo s ocjenama... |
|
|||
|
|||
zanimljive ocene ...
nego nesto mi nije jasno, ocenjujemo li fotografije ili vrednost na prikazanim fotografijama? |
|
|||
|
|||
eee, ovo je vec umetnost 10/10 enigma...
|
|
||||
|
||||
Mislim da nema pravila, to je pozitivno, ocijeniš kako osjećaš.
|
|
|