|
|||
|
|||
pa procitaj malo i napravi poredjenje medju masinama. detektori sa nizom frekv. su dublji a sa visom su osjetljiviji na sitne predmete.
|
|
|||
|
|||
Koji bi detektor po tebi bio adekvatan za ovaj tren kod mene? Pitam čisto da uporedim mišljenja. Računaj da mi je budžet oko 300 eu.
|
|
|||
|
|||
pa ispasce da se ja nesto pravim pametan a i sam nisam bas dugo u ovom hobiju. jedino sto ja dosadjujem,zapitkuje m,citam sve zive postove,stare i nove pa sam (valjda) nesto i skontao do sada .
mozda da se u ovu temu ukljuci poneki iskusniji kolega bilo bi bolje. ima ljudi koji ti mogu nabaviti detektor,koji su promijenili 4,5 i vise masina do sada...moje misljenje je da bi neki Tessoro dobro legao,fisher 1260,1270 takodjer. racunaj da su ti fisheri vec stare masine i malo zaostaju za ovim novim aparatima. mozda da jos malo sacekas i saberes koju paru pa da kupis dobar uredjaj. Gold Max Power bi bio odlican ali on je oko 900 eura. |
|
||||
|
||||
@Marko,
bice ti taj ace250 sasvim ok za pocetak, kasnije ako ti se ovaj hobi svidi lako ces da ides dalje i kupujes bolje i naravno skuplje aparate ... |
|
|||
|
|||
@Miralem
Ne daj Bože nisi me dobro razumio, ja sam te pitao što ti misliš da bih uporedio mišljenja svih pa onda odlučio o kupovini. Ali vjeruj mi da sam sad toliko zagrijan za ovo da ne mogu da dočekam da kupim detektor pa ću za neki bolji kasnije sakupljati @banebeograd Pa i ja sam išao tom teorijom. Čisto da malo probam što se kaže da uđem u sistem pa ću kasnije šteđeti za neki bolji. |
|
|||
|
|||
ako vec hoces da uzmes garreta 250 dodaj jos malo pa kupi 350, malo je sporiji i moras polako sa njim, ja sam zadovoljan za sada. Ipak ja sam u Vojvodini ne znam kako bi se ponasao na kamenitom terenu..... ali za pocetnika odlican izbor. moja preporuka.
|
|
|||
|
|||
@Shagan
Pa eto još uvijek se razmišljam i sabiram Najveći problem mi je što u CG nemam đe da kupim detektor. Pa sam kontaktirao neke ljude iz Makedonije i Srbije i oni imaju neke pristojne cijene. Ali problem je dostava, vjerovatno ću još malo da ispitam kroz Srbiju zato jer tamo idem često a najlakše bi mi bilo da ga ja donesem da ne mučim nekoga da mi to donosi preko carine itd. |
|
||||
|
||||
bolje stedeti i kupiti jedan dobar i dobro ga izuciti nego ih menjati svake godine pa aj jovo na novo.
uostalom skuplje ce ti izaci menjajuci par komada za redom nego kupiti jedan a vredan. i kad ga prodas uvek ces izvuci dobre pare za njega,jer dobrim detektorima cena slabo pada.zavisi i kako ga cuvas.
|
|||
|
|||
Citat:
mozda Ace 250 sa velikom SF sondom nije losa opcija.Ace 350 je bolji vjerovatno ali jos malo preturaj testove i iskustva koja su postavili starije i iskusnije kolege. zivio |
|
|||
|
|||
@miralem
Znači znaš kako se osjećam Evo čitam gledam i prikupljam podatke pa ću viđet. Kod nas kažu "nije ulje na vatru" ali ja jedva čekam da kupim nešto |
|
|