|
Antika Sve što pronađete u internetu, knjigama i sl. a mislite da spada u ovaj vremenski period |
|
Teme - opcije |
|
|||
|
|||
Citat:
I tako ti ja saznam za neka mesta koja nisu pipnuta al su pod njihovom nazovi zastitom i sto je jos gore u svemu tome sto su prvi i jedini put istrazivali davnih 80-tih. Mislim grehota je da se ne pipaju takva mesta... |
|
||||
|
||||
Mi stariji nismo previše izbirljivi, kako godine prolaze slabije i vidimo.
|
|
||||
|
||||
Ma i ja sam ih vidio prije prilicno godina, hehe
|
|||
|
|||
Moj problem je to sto ne mogu mnogo popiti, tj.dovoljno da mi se prolepsaju.
|
|
|||
|
|||
Italijanke uzdizu bas kao i spankinje. taj mit mi se davno rasprsio pred ocima tj.kad sam ih vidio . talijanke kao bolesne,opsjednute modom i svojim "koscicama" a spankinje su male,ljute ,podebele i zahebane naravi...zlo i naopako. ljudi gledaju meksicke ili venecuelanske serije i kazu "gle spankinja ko avioni",a ono krsne junzoamerikanke.razl ika ko nebo i zemlja.
mitovi i legende o talijankama i spankinjama su upravo to...MITOVI |
|
|||
|
|||
Da, tako je to, a najlepse su jos ovek one koje bi mi rado... kao naprimer neke komsinice, snase tudje u toplim letnjim nocima....
|
|
||||
|
||||
... eh mitovi i legende za golicanje mašte... ti mitovi me podsećaju malo na ovaj naš hobi...
"... taj i taj teren je extra,... ma nalazi sami iskaču,..." ... i odete tamo baš na taj "teren" a ono kao što je jedan kolega rekao "kao pecanje u bunaru" ... imam neke 1/72 ESCI vojnike iz II sv. rata i među amerikancima naiđem na ove detektorashi.jpg
|
|||
|
|||
Esci vojnici, kao mali sam ih skupljao. Po 50 vojnika u kartonskoj ambalazi. A bili su skupi.
|
|
||||
|
||||
Imam nemce, ruse, japance, nešto engleza i amera bar 100kom među kojima su bila i ova tri, i kada sam video šta drže, ofarbao ih.... a fotkano je sa EOS 40d i Helios 44-4 (objektiv sa starog zenita)
|
|||
|
|||
Ja sam skpljao vojnike iz Napoleonovih ratova.
|
|
|
Slične teme | ||||
TEMA | Autor | Forum | odgovora | zadnji prilog |
Vasi detektori | Vumi | Testiranje detektora | 122 | 13.07.2013 15:53 |
Viking detektori | RUAH | Vrste i namjena | 2 | 06.02.2011 18:44 |
Detektori i njihove cijene | Vumi | Vrste i namjena | 33 | 04.04.2008 10:20 |
Ruski detektori | baki022 | Vrste i namjena | 1 | 25.03.2007 22:57 |
Ruski detektori???? | Neconi | Vrste i namjena | 5 | 21.03.2006 16:18 |