|
Ostali Modeli ostalih priznatih svjetskih proizvođača detektora metala kao i modela iz "kućne radinosti" |
|
Teme - opcije |
|
||||
|
||||
Jasno je da su neusporedivo bolji tvornički aparati visoke klase ( mislim na one bez videoigrica i aparata za točenje piva).
Pojedini detektori napravljeni u garaži su solidno odrađeni i usporedivi s određenim tvorničkim proizvodima, čak su i bolji od pojedinih. Najveća prednost tih aparata je da su cijenom pristupačni, na zadovoljstvo mnogih koji si ne mogu priuštiti kvalitetan tvornički aparat. |
|
|||
|
|||
Da složio bih se sa tobom,zbog tog sam i napisao u predhodnim postovima "Moj savjet u koliko nemate dovoljno novca ili ne želite previše trošiti na MD ručni rad može biti rješenje.Neki od tih uređaja zaista iznenađuju u odnosu na neke brendove.U svakom slučaju ne treba ih zanemarit ali se ipak ne mogu po mnogo stvari nositi sa renomiranim firmama.""
|
|
|||
|
|||
Zanima me da li je neko imao iskustva sa Bugarskim goldmask 3 plus aparatom? Neki moji drugari koji nemaju dovoljno novca se interesuju za njega, tj.odnos cene i kvaliteta.
|
|
|||
|
|||
skoro je jedan moj drug kupio taj aparat,pre toga je nosio fisher f5 i kaze da je aparat ekstra,a vidim i po njemu da je prezadovoljan aparatom...inace radi na 18kh i dobar je skupljac,za te pare mislim da mu je to najbolje moguce resenje..
|
|
||||
|
||||
golden mask 3 + je skuplji od fishera F5
|
|
|||
|
|||
mislim da mu je cena negde oko 700 zapadno njemacki koruna ili ti (evrova)...jeste dosta je skuplji ali je isto toliko i bolji od fishera f5...
|
|
||||
|
||||
Za te pare je mogao da uzme f70 koji je neuporedivo bolji od bilo kog Golden Maxa.
|
|
||||
|
||||
Hvala kolega..
Ima tu još što šta ali nisam postavio Hahahah Živio ti meni
|
|||
|
|||
Sto se tice Golden Maska, ja imam trojku, bez plusa, a koliko znam, ni jedan od njih ne radi na 18 khz, na toj frekvenciji je cetvorka. Mnooogo sam brate zadovoljan, imam i wave II, ekstra dubina, losija diskriminacija, ali kada povadis svo gvozdje, radi extra hehe, pa je tu i goldmaxx stari, Vumijev, i malo deusica. Golden Mask 3+ je za par desetina manje od 500 evrica, znaci, ni blizu 700. Ja sam trojku platio manje od trista evrica, ricardo.ch je cudo, nov naravno, i u garanciji. Nedostatak maske i wavea je taj, sto iole veci komad gvozdja odmah detektuje kao dobar nalaz, sto goldmaxx i deus nece uraditi. Tek kada probate vise aparata, razlicitih proizvodjaca shvatite da svaki od njih ima svoje prednosti i mane. Ako ovo smatrate hobijem, svaki ce vam zavrsiti posao. Ako imate lovu kupite deusa, ako nemate kupite wave, bitan je dobar teren i sto vise izlazaka.
|
|
|||
|
|||
Ne bih previše zamjerio tim aparatima što veće komade željeza javljaju kao dobar nalaz.Smatram da sjekira,nož,koplje i mač jesu dobri nalazi,Kad završim sa pretragom za obojenim metalima a na terenu primjetim prisustvo strelica ja namjerno smanjim diskriminaciju i onda ih pokušavam pronaći jer su mi i one interesantne.
|
|
|
Slične teme | ||||
TEMA | Autor | Forum | odgovora | zadnji prilog |
Novo u forumu | Vumi | Testiranje detektora | 0 | 19.09.2009 20:17 |
Aktiviranje korisnickoga racuna na forumu | Vumi | Pitanja koja se tiču korišćenja foruma!!! | 0 | 22.02.2007 23:17 |