|
Novi vijek Sve što pronađete u internetu, knjigama i sl. a mislite da spada u ovaj vremenski period, od ca.1500 godine do današnjeg dana |
|
Teme - opcije |
|
||||
|
||||
Evo i slicice
|
|||
|
|||
Vumi, uz svo dužno poštovanje, ali:
Značka za dan naci policije 1942 |
|
||||
|
||||
Srebrna oznaka od desetak centimetara, ako netko dobro čita goticu molim da prevede tekst s ove prsne? oznake.
|
|
||||
|
||||
|
|||
|
|||
neka ekipa šumara
|
|
||||
|
||||
Lazare, nisam rekao da nisi u pravu...rekoh samo da to nije nikakva oficijelna znacka, vec da se radi o prigodnim znackama pravljenim povodom necega. Isto kao kada neki, recimo, padobranski klub napravi prigodne znacke u ime neke svoje godisnjice i prodaje ih na tom slavlju ili nekom drugom prilikom.
Mozda bi dilemu razjasnio materijal od cega je izradjen, tezina, dimenzije i sl. Ja vjerujem da je materijal obican cin.
|
||||
|
||||
Enigma, ovo je ispisano na starom njemackom pismu. Radi se o izgradnji nekog terena za sport te i te godine. U gornjem dijelu se spominje nekakav burg (ako sam dobro procitao), zamak ili sl.
|
||||
|
||||
Hvala Vumi, ako netko zna više neka napiše.
|
|
||||
|
||||
Stavio sam u austrijski forum kako bi oni tacno desifrovali o cemu se radi
|
||||
|
||||
Hvala Vumi !
|