|
Testiranje detektora Ovdje možete pročitati rezultate testiranja raznih detektora i takođe unijeti vaše rezultate testiranja... |
|
Teme - opcije |
|
||||
|
||||
Citat:
kao i svaka druga elektronika /telefoni, televizori itd/ tako i metal detektori imaju delove koji se vremenom trose /recimo elektroliti/, a u zavisnosti od brige prema detektoru tokom exploatacije /padovi, vlaga, "vrhunski majstori" koji pokusavaju da ga "prodube".../se i neki parametri u fabrickim stelovanjima aparata znaju pomeriti pa samim tim i promeniti funkcionalnost polovnog metal detektora... ako mene pitas bolje je pazariti nov metal detektor nego aparat kome ces ti biti ko zna koji po redu vlasnik... pozzzz |
|
|||
|
|||
Bane naglasio sam da covek gleda da uzme dobro ocuvan detektor (ne otvaran) jer za te novce moze da uzme jedino novog kineza. A detektor poput Ace 250 ne bi smeo da ima problem sa elektrolitima jer je relativno mlad proizvod. Ja na mom iglu nisam nista menjao od elektronike a radi 200 dana u godini i tako od 94-te.
|
|
|||
|
|||
Nasao sam ovaj model fisher F2 razmisljam nov da kupim sta mislite o njemu? Dali bi za te pare moglo nesto bolje da se kupi 300 evra kosta?
Dali ga je neko imao ili isprobao? Gledam, ovaj model fisher F75 koji je skuplji tri puta dali je on i bolji tri puta? |
|
|||
|
|||
...verovatno je bolji dva puta
Nije ti dobra logika Evo ja sam do pre neki dan radio sa spektrumom i nalazio 20 novcica prosecno na dan. Njegova vrednost polovan je oko 500-600 e sada sam kupio minelab e-trac i sada bi po tvojoj logici posto je bar dva puta skuplji detektor u pitanju trebalo da nalazim 40 novcica u proseku he he he I jugo i mercedes mogu da idu 140 km/h |
|
|||
|
|||
f4 - 350 E , ima sve sto treba imati , na terenu se lijepo ponasa - mana : zlato i zeljezo na istom mjestu , pa kad ti je pun kos zeljeza ukljucis filter i onda ti je i zlata pun kos , tj. iskljucio si ga iz ocije trazenja
Promijenjeno od Vumi (23.07.2009 u 21:03 sati) |
|
|||
|
|||
Kako znas da mesa zlato i gvozdje jel si ga probao?
|
|
|||
|
|||
specifikacija kaze : sitno zlato registrira se sa zeljezom ili 5 c/Pull Tab, ako iskljucim pocetak skale ( 2 x RR na pokazivacu ) gotovo je sigurno da sam sitno zlato iskljucio iz pokazivaca ( graficki i tonski )
|
|
|||
|
|||
A sta mislite o garet ace250 dali je bolji od fishera f4? Dali i on ima problema sto brka zlato i gvozdje?
|
|
|||
|
|||
Svaki detektor koji poseduje diskriminator isto reaguje na tanko zlato i gvozdje, posebno digitalci. Detektor bez diskriminatora u stvari detektor koji ima mogucnost razlikovanja metala, (kao sto je GoldMaxx) bolje reaguje na tanko zlato, jedino mu je mana sto kvrcka kad je veci komad gvozdja u pitanju.
|
|
||||
|
||||
Agrippa jesi zadovoljan sa E-trac,napisi nesto vise o njemu,kako se ponasa na terenu,dubina,jel komlikovan za rad itd...
|
|
|