|
|||
|
|||
Vidi se da nemate dodornih tacaka sa poljoprivredom kada je mitrosrem dobio tesku mehanizaciju pre 20-30 godina imt 5270 i 5272 a najveci traktor proizveden u imt je imao 500 ks a oznaku IMT 5500 pogledaj te malo na googlu, nekad smo bili velesila a sad nula...tada su izorani ti sarkofazi
evo i slika, ima zadnji spojler |
|
|||
|
|||
zbog ovih traktora se moze naci pretis-lonac na 1 m dubine ili sarkofag na povrsini .
|
|
||||
|
||||
Nismo valjda samo ja Julijanus i Darko jedini bili u muzejima od 150 clanova sa foruma?
|
||||
|
||||
Ja nazalost nisam isao zbog posla,i bas mi je zao.Ostalo jos 149 clanova.
|
||||
|
||||
Ja nisam mogao, imao sam slobodan dan
|
||||
|
||||
E kolega Julianus je to objasnio najlepse,kako je kod nas,sta znamo,i najvaznije ponasanje.
Julijane vodim te na pice kada dodjem OBECAVAM . |
|
|||
|
|||
i ja sam imao slobodan dan ali sam ga proveo gledajuci u pustinju (preko zice). stvarno nisam mogao uklopiti muzej u raspored
|
|
||||
|
||||
Ja sam bio samo u Muzeju Vojvodine, po ko zna koji put. Za druge lokacije nije bilo vremena. Slikao sam tek onako, iz dosade, bronzano doba, malčice gvozdeno, srednji vek... itd.
|
|
||||
|
||||
A Dagrish, svaka čast, jako lepa šetnja kroz istoriju. Interesuje me šta je a sedmoj slici, svi artefakti zajedno , otkud nisu odvojeni!
Krivo mi je što nisam stigao otići ni u jedan muzej z anoć muzeja, jbg radio sam!
Slične teme | ||||
TEMA | Autor | Forum | odgovora | zadnji prilog |
Noc muzeja | IVLIANVS | Antika | 6 | 18.05.2019 22:43 |
Kradja muzeja | pike.sch | Zanimljivosti | 3 | 15.02.2009 02:30 |
Cudna posuda iz muzeja | Grk | Novi vijek | 7 | 22.04.2007 17:38 |
Jos iz muzeja | Grk | Praistorija | 0 | 30.03.2007 00:56 |
Kolekcija srednjovjekovnih zlatnika iz rimskoga muzeja | Vumi | Srednji vijek | 4 | 30.08.2005 22:17 |