|
|||
|
|||
i da vumi u pravu si, prebaci temu
|
|
||||
|
||||
Felix, nemoj linkovati fotke sa nekog drugog servera jer kada se tamo izbrisu onda ovdje ostaje praznina. Dvije godine si vec na ovom forumu i ne mogu vjerovati da ti je jos uvijek Problem postaviti fotke direktno na forumski Server. Uvijek se dobije obavijest zbog cega nesto ne moze da se uradi, covjek samo treba procitati i uraditi tj ispraviti gresku koju je napravio.
|
||||
|
||||
holandski leeuwendaalder...
|
|
||||
|
||||
Velike su mu fotografije!
|
|||
|
|||
Znam sve to Vumi ali sam josd i napisaao da ne mogu da uploadujem slike, cak menjao formate, smanjivao rezoluciju na nekoj i opet nikako, 3 sata se kecao tako da sam ovako postavio cisto iz zelje da vidite slike a ne da bih namerno krsio pravila foruma, ako je to tolika graska javno vam se svima izvinbjavam a ti izbrisi i slike i prilog, pozdrav
|
|
||||
|
||||
Felix, nema ljutis, sta si ti radio ja ne znam ali da li si procitao obavijest zbog cega ti nece uploadovati fotke? Da jesi nebi doslo do ovoga .
|
|||
|
|||
Ma ne ljutim se covece, nemam razloga nego se nerviram zato sto ne mogu da ih uploadujem onako, a nista ne izbacuje, jednostavno se zablesavi i pise ucitava slike i tako stoji pola sata i nista...
|
|
|||
|
|||
I ja mislim da je priblem u velicini fotke cim moras toliko cekati na upload.
Probaj nastelovati foto aparat na nizu rezoluciju i smanjiti samu fotku u foto shopu ako je potrebno. |
|
|||
|
|||
Niederlande - Geldern Löwentaler 1648
Trebaobi biti taj Pozzzzzzzzzzzzzz |
|
|
Slične teme | ||||
TEMA | Autor | Forum | odgovora | zadnji prilog |
Jos malo iskopavanja... | Desert Walker | Antika | 1 | 14.06.2012 11:52 |