|
Testiranje detektora Ovdje možete pročitati rezultate testiranja raznih detektora i takođe unijeti vaše rezultate testiranja... |
|
Teme - opcije |
|
|||
|
|||
Pa nemoj mi reci da je i to drzavna tajna. Nista onda cekamo snimak desavanja
|
|
|||
|
|||
Jedini je problem sto su rivali iz istog tima ali, nema veze savkako ce biti vrlo interesantno.[/quote]
E......e pa nismo iz istog tima. Ja nemam detektor, a aako test bude zadovoljavajuci? uzimam G-maxx-a i prelazim u prvu ligu. Isti tim |
|
|||
|
|||
sonda
Krati ja sam pronasao neku sondu elipsastog oblika 38x45cm i cena joj je bogami kao osrednji detektor 346 evrica.
Da li ti o toj sondi govoris jer ja nisam drugu nasao na oficijelnom sajtu XP-a |
|
|||
|
|||
Drze! neradi se o toj sondi velikoj. Ovo je nova sonda 36-ca i juce je tek stigla u becku prodavnicu. Ista je to sonda kao za G-MAXX-a samo sto za povera kazem " sigla juce u prodaju" a kosta mislim 250 eurica.
|
|
||||
|
||||
bilo bi dobro uporediti dubine XP aparata sa sondom 27cm i ovom novom 36cm cisto da se zna koju je bolje imati pored standardne 22cm
|
|
|||
|
|||
Ako vreme nastavi ovako nema nista od testiranja ove nedelje, jedino da i mi testiramo neki derivat.........
|
|
|||
|
|||
Evo ljutih protivnika cekaju da uskoce na teren.............
Promijenjeno od kratki (27.02.2009 u 17:49 sati) |
|
|||
|
|||
kratki,moguce li je sad kupiti xp sa sondom koju ti zelis (znam da pre nije moglo)?
|
|
|||
|
|||
Ne moze ni sada, momentalno imas mogucnost kod G-maxxa da biras sa malom od 22cm ili sa velikom od 36cm, ali to sa 36-ticom ce trajati jos kratko, onda opet samo sa 22-kom.
|
|
|||
|
|||
cena 36' sonde
Kratki za koliko najmanje novaca moze da se dobije ta sonda?
|
|
|
Slične teme | ||||
TEMA | Autor | Forum | odgovora | zadnji prilog |
Testiranje G-maxxa Goldmaxxa i Tesoro Tejona | kratki | Testiranje detektora | 43 | 22.12.2009 02:39 |
testiranje detektora | sirmijum | Testiranje detektora | 4 | 06.09.2008 22:22 |
Testiranje Siriusa | Vumi | Testiranje detektora | 15 | 02.04.2008 16:34 |
poligon za testiranje | banebeograd | Testiranje detektora | 13 | 30.12.2007 21:59 |
testiranje detektora | kratki | Testiranje detektora | 18 | 10.08.2006 19:58 |