|
Praistorija Sve što pronađete u internetu, knjigama i sl. a mislite da spada u ovaj vremenski period |
|
Teme - opcije |
|
||||
|
||||
Kakva kolekcija! Ne samo vinčanska, gotovo sva keramika predstavlja ornamentom ili izradom vrhunsko dostignuče. Stvarno se vidi bogastvo balkanske praistorije. Iz estetskih i sadržajnih razlika mumija mi na toj izložbi "smeta".
Kad se uzme u obzir uslove i mrak fotografije su stvarno dobre, čestitke i hvala za prikaz! |
|
||||
|
||||
Hvala dragi prijatelji.
Sto se tice replika vidjenijih praistoriskih predmeta, mogu da se nabave u Muzeju primenjenih umetnosti. Pokusacu jos jedan put da saznam cenu, pa cu ti javiti Dagrish. A sto se mumije tice i meni je zasmetala medju svom praistoriom. Mislim da su konacno napravili uslove u kojima mogu da izloze mumiju (vitrina sa kontolisanom vlagom i temperaturom), pa posto su do sada bili spreceni, valjda nisu hteli da cekaju neki pogodniji trenutak za izlaganje. |
|
||||
|
||||
Hvala ti za ove fotografije.
Nisam znao da fakultet ima svoju zbirku, zanimljivo! Da li je bio kakav katalog povodom izložbe, ako je može li se nabaviti? |
|
||||
|
||||
Nema na cemu.
Mislim da nema prateceg kataloga. Ne primetih ga tamo. |
Korisnici koji su se zahvalili korisniku Pretorijanac na prilogu | ||
|
|
Slične teme | ||||
TEMA | Autor | Forum | odgovora | zadnji prilog |
Izlozba u Banja Luci | Vumi | Zanimljivosti | 0 | 03.05.2013 19:18 |