|
Testiranje detektora Ovdje možete pročitati rezultate testiranja raznih detektora i takođe unijeti vaše rezultate testiranja... |
|
Teme - opcije |
|
||||
|
||||
pa koja je poenta toga da smanji dubinu detektovanja.
sta pokusavas time da dokazes? |
|
|||
|
|||
Vecina posuda u kojima je ostavljan novac pokrivena je kamenom plocom , pa mnoge masine preskacu takve ostave , a to ti mogu dokazati na poligonu.
|
|
||||
|
||||
koliko si ti takvih ostava nasao pa si dosao do tog zakljucka,
voleo bi da cujem tu tvoju statistiku? |
|
|||
|
|||
Zoxi to svi znamo oko kamena,kamen nece promeniti nista jer detektor i bez njega neregistruje nista.Ja sam posavetovao zatrpavanje iz jednog drugog za mene neobjasnjivog razloga a on je sledeci:Ponekad detektor (u specificnim uslovima)ima vecu prodornost u zemlji nego u vazduhu.
|
|
||||
|
||||
Citat:
jer ko bi toliko cekao. ili ti znas za neke jos specificnije uslove za koje ja nisam cuo |
|
||||
|
||||
da se vratimo na temu
@eclipse s obzirom da si detektor kupio polovan, i da na njemu postoje tragovi otvaranja dela sa elektronikom meni to govori da je pametnjakovic koji je taj aparat imao pre tebe neznajuci da se njime koristi /3-ipo izlaska na teren/ pokusao da ga "produbi" cackajuci po unutrasnjosti, tom prilikom osim sto je izgubio garanciju najverovatnije je pomerio trimere za servisno stelovanje , pa je aparat postao nestabilan i izgubio na karakteristikama koje ima normalno. nisi ti ni prvi ni zadnji koji je kupio polovan aparat od nesavesnog prodavca... salji to ovamo da ga dovedemo u red... ps. ko ne plati na mostu , plati na cupriji. drugi put pamet u glavu i ne slusaj "prijatelje" koji te savetuju da uzmes jeftinije ,jer sigurno postoji dobar razlog zasto je to nesto jeftinije. ja sam prodao mnooogo XP aparata i niko do sada nije imao takav kvar, zato i mislim da je neka sitnica u pitanju.... |
|
|||
|
|||
Bane ovi novcici sa slike su stajali u proseku oko 2000 godina u zemlji,ako ja dobro vidim.Specificni uslovi su sledeci"mesavina razlicitog materijala oko i iznad samog predmeta.Neka izvadi tu istu posudu iz rupe neka je postavi na zemlju pa neka proba sa nekih merdevina videces da ce detektor reagovati.
|
|
||||
|
||||
i dalje mi nije jasno gde ti ovde vidis uslove pod kojima ce kao si rekao
"(u specificnim uslovima)ima vecu prodornost u zemlji nego u vazduhu". ovim testom koji si ti opisao dokazace upravo suprotno od onog sto tvrdis... |
|
|||
|
|||
Citat:
NebitnoBane ali neka proba. Moje razmisljanje je bilo sledece.Ukoliko zatrapa rupu dobice kompaktnu masu u jami je to zemlja .Mislim da zemlja koja je oko predmeta u nezatrpanoj jami mozda zbunjuje detektor koji pokusava da u vazduhu registruje posudu sa novcicima! |
|
||||
|
||||
ok necu te vise pitati koji to aparat i pod kojim uslovima ce da bolje detektuje predmete u zemlji nego u vazduhu,
vidim da ili ti ne umes to da argumentujes ili ja ne mogu da skapiram sta pricas. a sto se tice konkretnog eklipsinog aparata problem je po mom skromnom misljenju to sto je otvaran i tom prilikom u njemu je neki od trimera pomeren, druga stvar je sto je aparat isao iz ruke u ruku i tako promenio nekoliko korisnika dok konacno nije dosao do njega, i ko zna ko je i kako sve to pokusavao da "dotera"... |
|
|
Slične teme | ||||
TEMA | Autor | Forum | odgovora | zadnji prilog |
test | laki | Testiranje detektora | 1 | 23.08.2009 08:57 |
GoldMaxx Power ws Goldmaxx II | Stef74 | Testiranje detektora | 23 | 04.05.2008 14:58 |
Test | Vumi | Pitanja koja se tiču korišćenja foruma!!! | 0 | 24.02.2007 23:55 |
test | test1 | Izgubljene stvari | 8 | 05.02.2007 23:09 |