|
Testiranje detektora Ovdje možete pročitati rezultate testiranja raznih detektora i takođe unijeti vaše rezultate testiranja... |
|
Teme - opcije |
|
||||
|
||||
placanje zna se SOLARNO ,
ili ti pare na sunce |
|
|||
|
|||
Vumi usnimio sam jedan bager danas i mislim da bi dobro dosao za taj poduhvat. Moze se iznajmiti na par dana samo je problem sto ja nemam kategoriju za njega. Mozda rade moze da ga provoza do poligona posto je on profesionalni vozac, ako ne onda moramo naci par rudara za kopanje.
|
|
||||
|
||||
Citat:
zovite velju ilica on vam je profesionalni vozac a gde ce biti test odradjen u kojoj drzavi? znaci moze na rate? fino.... |
|
|||
|
|||
Vumi,imam jednu pametniju ideju za isprobavanje ovoga stroja.Nije šala,javi mi se i pošalji svoj mail,a ja ću tebi skicu.Jako je jednostavno i ne trebaju ti niti lopate,kamo li bager... grginmali@gmail.com
|
|
||||
|
||||
Grga, moju email adresu imas kada se javis preko kontakta ali evo je jos jednom admin@vumidet.net
|
|||
|
|||
Kratki za bagerce nije problem sinoc sam jedan pazario i parkiro u senjak-u
|
|
|
Slične teme | ||||
TEMA | Autor | Forum | odgovora | zadnji prilog |
poligon za testiranje | banebeograd | Testiranje detektora | 13 | 30.12.2007 21:59 |
Testiranje detektora u vazduhu | kratki | Testiranje detektora | 11 | 20.05.2007 05:20 |
Testiranje LORENZ DEEP MAX 3 | kratki | Testiranje detektora | 0 | 20.09.2006 10:41 |
testiranje detektora | kratki | Testiranje detektora | 18 | 10.08.2006 19:58 |