|
|||
|
|||
ma razumijemo se eclipse,ne sekiraj se ,mislim da i on uživa u svom (pjevanju) koliko i mi u slušanju istog...aj pomalo
|
|
|||
|
|||
nije da ne ne razumije u ritmove,lijepo drzi tempo...pjeva bolje od Ekrema i vecine onih jadnika na RENOMEU (cim pomenem renome stresem se ko od kakve brlje).
nije se lijepo rugati ali nemojmo ni glumiti neke dobricine stalno brate. |
|
||||
|
||||
nema glume
|
|||
|
|||
Ovaj Kebin rodjak ima sluha
|
|
|||
|
|||
ima a...jest da se uzbudi s vremena na vreme,al je zaeban
|
|
||||
|
||||
Citat:
Jel ti to mene, kolega, u ovom postu prozivaš!? Tebe nigde pomenuo nisam, zato bolje ti je okani se ćorava posla!
|
||||
|
||||
Čim čovek peva, znači da nije na ivici života! Možda mu jeste teško i peva o tome ( od čega i nastade blues), ali od ovakvih ispijenih ljudi koji pevaše blues, izrastoše onoliki crnci sa 200kg beskorisne mase... Sve zavisi kako se posmatra. A i brčići su mu negovani ))
|
|
|||
|
|||
jes jes koljega,vuče neke tvoje čudne zaključke iz prijašnjih postova,čitaj koljega ,čitaj
al kad čitaš nemoj brzopleto da čitaš,koljega.. |
|
||||
|
||||
bez medjusobnog vredjanja.
|
||||
|
||||
Šta ti to sada znači koLJega.....?
Sa LJ... Kakav je to način ! Kakvo je ovo omalovažavanje.. Molim moderatora da reaguje adekvatno i da moj profil uzme u zaštitu od ovakvih osoba koji napadaju bez ikakvog razloga!