|
||||
|
||||
Heheheh e koji lik! Stvarno me nasmejao. A sam je učestvovao u radu foruma i nešto se kao trsio da hoće da radi i da poznaje materiju. A onda sledi ovakav mail Vumiju.... E Bože svašta..
E Vumi daj još koju ovakvu email poruku pa da se EMAJLIRAM od smeha a i čuđenja bogami kakvih sve ljudi ima... Ajd Lep "divljački balkanski" pozdrav... ! Hhahha P.S. Sad se setih, uzgred ima nas koji nismo sa Balkana, sve severno od Save i Dunava i nije Balkansko poluostrvo tako da smo mi Vojvođani, u jednu ruku pošteđeni kvalifikacije druga Miška.
|
|||
|
|||
Zasto se opterecujete takvim retardima kad ima puno lepsih stvari na svetu koje su nas i privukle ovde, druzenje i bavljenje ovim hobijem tako da neka on mlati slamu i uziva....za njega je on najpametniji na svetu....LOL
|
|
|||
|
|||
mozda ni on ne voli sto je takav ali sta da se radi ?. tako je kako je a mi mozemo samo da ga ignorisemo...i njemu slicne
|
|
|||
|
|||
Misko se sigurno upiskio u snu pa su mu sade za to krivi balkanci. Misko imas od mene turu Pempersa. Balkanski pozdrav. Hebem te u U........
|
|
|||
|
|||
Ovaj nebalkanski Miško pokupio svu slavu od kad je otišo. I ja sam novi pa se baš ne snalazim ali imam predlog.
Treba stavit tablu na forum, ako se slažete,npr: SVAKO U OVU PROSTORIJU UNESE RADOST. NEKO KAD UĐE, NEKO KAD IZAĐE. |
|
|
Slične teme | ||||
TEMA | Autor | Forum | odgovora | zadnji prilog |
zanimljivi video | Danijel | Zanimljivosti | 58 | 07.02.2012 11:27 |