|
Zanimljivosti Sve što nalazite zanimljivo... |
Prikažite rezultate ispitivanja: Da li zelite novi deo foruma? | |||
Da,potreban mi je | 12 | 29,27% | |
Ne,nije mi potreban | 29 | 70,73% | |
Učesnika: 41. Nemate pravo glasanja. |
|
Teme - opcije |
|
|||
|
|||
i do Mene veliko NE....ovakav kakav je super je i netreba drugih tema i podtema .....
|
|
||||
|
||||
Pozdravljam svaku nadogradnju i unaprijeđenje foruma, ali meni osobno taj novi dio neće trebati jer ovo što je bilo do sada meni je super i sasvim dovoljno. Prezadovoljan sam ovim forumom. Meni to neće smetati, možda bi trebalo probati pa tko voli nek izvoli.
|
|
||||
|
||||
Možda bi bilo dobro uneti malo novina u forum ako ništa drugo onda možda sekciju sa oglasima ili procenom vrednosti nalaza, obavezno podforum samogradnja i domaća radinost.
|
|
|||
|
|||
!q
Naki011 odlican predlog..licno cu urgirati kod vlasnika ovog foruma i kod jos par dobrih kolega
|
|
||||
|
||||
Citat:
Jel ovo treba da shvatim kao provokaciju ili...????
|
||||
|
||||
Dobro i promeniti pravila foruma.
|
|
||||
|
||||
Naki011, reci sta ti konkretno smeta u tim pravilima pa da vidimo sta se moze uciniti, ja sam uvijek bio raspolozen pomoci.
|
|||
|
|||
cini mi se da ima na ovom forumu mjesto gdje se moze pisati o detektorima domacoj radinosti
|
|
|||
|
|||
Moje misljenje je da se za sad nista ne menja... a sto se tice pravila foruma (nekom su majka nekom maceha) ja sam bio dobio opomenu za pravilo koje je kasnije doneto...
Pozzz. |
|
|||
|
|||
Ja bih jedan virtuelni bokserski ring....pa kad neko sa nekim se zeli pomakljati, lepo u ring pa opali...imali bi i publiku, svoje navijace i na kraju svi zadovoljni napustili dvoranu bez modrica.
Hebiga, mi smo ti balkanci takvi kakvi smo....promene nam tesko lezu. Sto je na zapadu vec odavno u upotrebi to kod nas treba proci dosta veremena i debate da se ostvari. Vecina nas je tvrdoglava i drzi do svoga ega.Promene i dopune su uvek zdrave za coveka, kako u ishrani tako i u ovome virtuelno komunikacionome svetu.Ja sam za svaku novinu( DA) |
|
|