|
Priče...legende...itd Ovdje možete unositi razne priče, legende i sl. koje ste negdje čuli ili pročitali...!!! |
|
Teme - opcije |
|
||||
|
||||
jedino sto koristim od toga je svake nedelje u manastir (ne bas svake ali skoro)....porodicno. ..ja zena i deca.
|
||||
|
||||
Nastavi tako i odgajaj djecu u kršćanskom duhu na sveopće dobro.
|
|
||||
|
||||
naravno da hocu.....dok su u skoli sva deca i njihovi roditelji odabrali gradjansko pravo,moje dete ide na veronauku.....a ucitelji i uciteljice su za svaku pohvali,nagovaraju sve redom da upisuju gradjansko pravo kako bi oni imali ispunjen broj casova...to samo ovde moze da se vidi.naravno nakon milion razgovora i rasprave,nisam popustio.
|
||||
|
||||
Enigma je bas lepo to objasnio i ja se isto punim pozitivnom energijom kao i enigma mada zbog jako malo slobodnog vremena (nazalost) mnogo manje. Meni nije mnogo vazno da li je crkva, molitveni dom, sinagoga ili dzamija, vazno mi je da se na tom mestu okupljaju pozitvni ljudi i jos nesto sto sam skoro citao. Crkva mora biti u pravcu jug-sever gde je oltar na severu, meditiranje ili molitva u takvim prostorijama daje bolje rezultate. Zasto su katedrale, crkve, piramide... u proslosti gradjene u pravcu jug-sever, guglajte pa saznajte.
|
|||
|
|||
U prilog ovih stvari bih imao dosta toga za reći ako je topic još živ.
Čovjek je energetsko i duhovno biće, sveden je na fizički, i samo fizički nivo sistemskim globalnim zatupljenjem. A stvari su vrlo jednostavne, pa ako ste za- tu smo za raspravu. Da nam svima bude jednostavnije i bolje. |
|
|